CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 3, 2013

Baju E-day : Crumble - First Try

Assalamualaikum.


Jangan lupa order abstract halfmoon shawl dekat Nursaila Norman Items #1 tau!

Nak share pengalaman menjahit manik versi crumble, huhuhu! Customer tak sebut nak style macam mana, harap customer suka. Dah submit dah pun beserta handbouquet nya. 

Entry ni sambungan daripada entry wordless wednesday : loading 27% haritu. Akhirnya siap memandangkan customer mintak awal sebulan dari due date. Huhuhu! 

Ini lah hasil beaded versi crumble Nursaila Norman :)











Customer nak aku jadikan baju ni kelihatan emerald, mula-mula dapat baju ni terkejut jugak.. Sebab baju ni warna turqoise kan, macam mana nak emerald kan dia? Huhuhu. Takde la emerald sangat kan, tak boleh nak beaded lebih-lebih, baju jenis chiffon nanti londeh ke bawah :( Dah la tak pandai sangat nak beading kan baju orang T____T Ini jelah yang mampu.

Kalau ikutkan ini lah cubaan pertama aku jahit crumble! Gila berdebar-debar nak try jahit crumble. Huhuhu. Alhamdulillah siap. Customer, suka tak?




Love,
Nursaila Norman!

13 comments:

Mahirah Ridzuan said...

cantiknye pearl hijau tu...

Cik Puan Tqah said...

cntiksss...rindu nk pakai baju cntik..diy mcm2..hihihi

anariffin said...

cantik lah saila..
mmg ader bakat ok...
smuge terus dan terus berjaye...

dhiera said...

saila masih aktif lagi. terbaek~

cik hani said...

Cantek...kite pun blm try crumble lg..mcm pyh je..tkut give up je nnt..

Hihik..saila mmg berbakat..

Miss Dilla said...

cantiknya saila..dila pon gigh dok crumble kt bju nikah..once da start,xleh stop lgsg..smpai tido kul 4 pagi sbb nk jgk siap aritu..pdhl wedding lmbt g...hehehe

cha said...

cantik sgt pandai u main kaler. mesti customer puas hati

Amalina Ali said...

Kesabaran yg tggi perlu ada. Kan saila kannnnnn???

SarahSyafiq said...

Cantik saila letak beads tu sume.

ayut said...

check2x komen tak jumpe plak sape customer yer...hihihi...ap yg ayut tahu akak pndai men warne..tu nmpk cantik je tu... ^^

Kesuma Angsana said...

sgt2 cantiklah !

s h a said...

Saila...cantiknye.Suke tgk. :)

missGogreen said...

rajin u nok...hebat..nak hntr baju blh :P