CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 8, 2014

Tambah Baju Anak dari FOS

Assalamualaikum



Disebabkan cuaca mendung, lembab, jerebu.. Baju baby lambat kering, lepas tu pulak aku shopping barang baby masa awal dan pertengahan tahun, masa cuaca tengah panas.. Baju lengan pendek nak kata banyak tu tak la, tapi nampaknya kami memerlukan baju berlengan panjang buat masa ni. Huhuhu.

Kalau waktu siang aku lebih suka pakaikan baby dgn rompers. Kebetulan rompers yang berlengan panjang ada dua helai je. Lengan pendek ada la 4 helai. Kalau ada matahari pakai lengan pendek. Tapi nampaknya sepanjang aku berpantang ni, jarang2 ada matahari.

Jadi, nak tak nak.. Aku beli jugak rompers berlengan panjang sebagai tambahan. Tapi saiz 0-3mo jelah. Saiz besar2 dah banyak orang bagi hadiah.. Lambat lagi boleh pakai. Huhuhuhu!

Sindrom mak tak suka anak pakai gelebeh gelebeh (besar dari saiz badan), walaupun orang cakap membazir beli baju kecik2, baby cepat membesar, kejap je boleh pakai nanti.. Tapi takpe lah.. HUHU. Mata aku rimas tgk baby pakai besar2. Huhuhuhuhu.























Kalau taknak rasa membazir, jom shopping kat FOS! Dah la design cantik gila, material pun puas hati, boleh pilih design ikut suka tanpa paksaan (pakej). Macam dalam gambar, aku pilih ikut kesukaan aku. Bukan pakej dalam satu pek tau. Harga? Rm15 sehelai. Ambil 3 helai Rm34. Okay sangat! 

Yang superman tu makngah dia belanja. Kegilaan dia dengan t-shirt Superman sampai melibatkan anak buah. Wu, wuu, wuuu!

Dapat la tambah 3 helai lagi rompers berlengan panjang. Hewhew! Shopping kat FOS memang murah dan cantikkk.

Fuh,dapat update guna fon. Boleh update sambil baring, sambil menyusu anak. HAHA. Haritu dah bukak laptop, tutup blk. Anak nak susu. Sobs!

Ok lah, nanti aku update lagi bila baby tido!





Love,
Nursaila Norman!

9 comments:

Nuriesya Nadia said...

Saya ingin berjumpa dengan si debab itu. Sekian mekasih. Hahaha.

Nursaila Norman said...

debab??? haha.. sokatiii je aunty nad ni ehhh..

Shizan Syafik said...

Tempat fav kita tau shopping bju ayra.. Haha

safurara said...

kita pon suka FOS.hehehe

Cik Puan Tqah said...

comel ngat.. kalau offer fos dpt selai rm5 gk saila.. huhu..tp ni super comel..

Z@i Z@mR33 said...

sindrom mak2...asal kuar nmpk bj comey utk anak msti beli pdhl bj dh byk.dpt spasang pon xpa jnji beli

.hasina. said...

hahhh nk sambar jgk nnt :P hihi

nur anis said...

best shopping kat fos..:)

zaharah zakaria said...

hoi! giler jeles tgkk baju anak2 ko nih.. ( kenal tak aku )