CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 27, 2016

Pearl Hand Bouquet : Bride 2 Be IKEA

Assalamualaikum



Susah betul nak update blog sekarang ni. Sobs! Pearl HB dah dihantar lebih seminggu, baru harini nak update. Heeeee.

Cut it short, customer kenal dalam IG. Hampir setahun berkenalan dalam IG, tuptup b2b order Pearl Hand Bouquet untuk majlis bersejarah dia. Wedding awal Februari, harap semua persiapan berjalan lancar ye! Okay lah, sila cuci mata dengan warna Pearl HB yang sangat rare ni. Awesome gila warna dia!





Price will be less than rm100!

Exclude harga COD. Postage tak ambil. I remain dengan prinsip I untuk tidak ambil tempahan luar dari Lembah Kelang, Really sorry, sebab I taknak ambil risiko dengan postage. Takut HB rosak.

Okay, got to go. Bye!



Love,
Nursaila Norman!



2 comments:

cik hani said...

Takpe...mana yang luar lembah klang boleh mintak tolong kawan2, sedara amik dari saila kan... still boleh pegang bunga tangan saila yang super duper comel..

dorsett pink said...

cantik nya