CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 28, 2016

Bila Dah Lama Tak Update Blog, Nah 24 Gambar

Assalamualaikum



Nampak tak? Dah pandai sekarang ni main sambung-sambung. Hehehehehehe!

Saje, nak banyakkan entri.

Padahal boleh je buat dalam satu entri. Hihihihi

Sambungan PART 1, reason kenapa aku dah susah nak update blog. Selepas event yang kami jayakan, Suami dan anak pun dah sampai pukul 11pm tu, esoknya check out haruslah bawak anak jalan-jalan sebagai upah selalu kena tinggal. Padahal, bukan tiap-tiap minggu dapat upah ke? Hehe!




























Dah habis event Ibu, Ibu paksa dia posing-posing. Hehehehehe. Disebabkan duduk tingkat paling atas, takde orang naik sangat, kita buat lah foyer lif ni macam kat rumah kita sendiri. Hikhikhik! Terima kasih sebab sudi pitam tengok picha kitorang sampai berbelas-belas keping ni. Kehkehkeh. 

Lepas lunch, kitorang bawak Melissa shopping!

Aku bawak dia shopping kasut. Dekat Garderobe House. Bukan sebab Scha atau Lara kayyyyyy. Aku pernah beli kasut untuk birthday Melissa tapi beli dekat IG @freddiethefrogshoes. Refer gambar kat atas, Melissa memang tengah pakai pun. 24/7 pakai kasut ni tetap elok dan selesa. Aku pernah beli kasut dekat Mothercare. Pakai beberapa kali kain dah pecah-pecah. Nampak macam uzur sangat. Huhuhu! Beli rm65 time tu. Tapi kalau dengan Freddie The Frog rm45 je! Postage free. Alang-alang nak berjalan tu, aku ajak Suami ke Garderobe House. Nak belek sendiri kasut FTF. Parking kereta pun depan kedai macam yang Awal promote kat IG Garderobe. Hikhikhik. Sukaaaaaaaaa laa.. Keluar kereta terus pijak tangga kedai.

Sementara nak tunggu SA layan kitorang, Melissa enjoy puas-puas dalam kedai tu. Garderobe House sangat friendly kanak-kanak, senang nak shopping. Heeeeeee.


















Selepas dah dapat sepasang kasut FTF dekat GH, esoknya sambung shopping kasut dia lagi 2 pasang dekat Mothercare brand Ipanema. Heeeeeeeee. Nasib lah, siapa suruh dapat anak perempuan kannnn. Untuk anak kedua nanti rasanya kena anak perempuan jugak lah. Sebab banyak baju Melissa baru pakai dua, tiga kali dah simpan. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Bila aku cakap pasal anak nombor dua nak perempuan jugak, Suami jelingggggg jek. Kehkehkeh.



Okay, BYE!






Love,
Nursaila Norman!






4 comments:

Mashitah Mamat said...

alahaii, comel nya..
PERFUME DE'XANDRA

Puan Rad said...

yg part akhir tu nak gelak.. hahaha~ mestilah abah melissa nak geng pula.. hihihi

cik hani said...

comey dna riangnya melissa...

cik mah said...

Besar dha die..domelnyerlah..bj tu cantiklah..