CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 15, 2016

Pearl Hand Bouquet : Bride 2 Be Bangi

Assalamualaikum


Pearl Hand Bouquet yang last ialah pada Disember 2014. Masa tu dah ada Melissa, baru berumur 3 bulan masa tu. Even she is now 16 bulan, takde beza pun. Dia memang anak yang baik yang ada time dia yang memudahkan aku nak buat kerja. Biasanya benda-benda macam ni aku buat masa dia tidur malam. Sebab once dia tidur, esok pagi baru bangun. Sejak lahir macam tu. Alhamdulillah. Hehehe.

Jadi untuk tahun 2016 ni aku dapat buat satu lagi Pearl HB. Aku ingat dah tutup kedai, tapi kalau ada orang order, kena dengan masa aku on je. Lagi-lagi kalau dah kenalan sendiri yang mintak. Susah kan nak cakap 'No'. Huhuhu.

Jadi, ini lah Pearl HB pertama aku untuk tahun 2016 ni. Tema pink grey!







































Kalau korang perasan, holder dia dah tak macam dulu. Aku dah tak guna polystyrene dah. Sebab leceh sangat nak potong kemas-kemas. Lagi pun pakai polystyrene pemegang nampak besar. Jadi aku lilit je dengan pelilit hijau banyak-banyak-banyak kali sampai tebal. Jimat banyak benda. Jimat kos, jimat masa, jimat tenaga.

Bila aku boleh jimat kos, aku tak nikmati sorang lah. Aku share jugak dengan customer.

Jadi aku ada harga baru untuk 2016!

But please be aware, dengan harga baru ni ada 2 benda yang berubah dengan Pearl HB. Pertama, saiz mengecil sedikit. Kedua, takde polystyrene holder.

Price will be less than rm100!

Exclude harga COD. Postage tak ambil. I remain dengan prinsip I untuk tidak ambil tempahan luar dari Lembah Kelang, Really sorry, sebab I taknak ambil risiko dengan postage. Takut HB rosak.

I have another Pearl HB untuk disiapkan sebelum hujung Januari. Customer dari IKEA. Hehehehe!

Okay, got to go. Bye!






Love,
Nursaila Norman!


5 comments:

sya mimie said...

cantiknyaa..

JunAina said...

Cantiknyaaa...tapi nak buat benda2 macam ni perlukan kesabaran yg tinggi kan...

miss eimanhikmah said...

cantik looorrrrr..tp nk tempah kite duk jauhhh

cik mah said...

Cantik sngt!!!! Warna gabungan tu sngt cantik...

LiNda said...

cantikkk..memang berseni betul tgn saila ni :)