CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 25, 2013

Idea : Doorgift Kismis

Assalamualaikum.


Ahad baru ni aku attended majlis kawen sedara. First time dapat doorgift kismis! Seronok giler. Sebab aku suka kismis, lagi-lagi sangat baik untuk yang tengah mengandung. Baik untuk otak sendiri dan otak bayi kita.


nampak tak apa yang aku pegang tu?













kismis!

maybe korang dah pernah dapat doorgift kismis, tapi aku first time.
sobsobsobsobsob!
kepada yang tengah mencari idea untuk doorgift boleh la fikir-fikir kan idea ni :)




Love,
Nursaila Norman!

16 comments:

Cik Puan Tqah said...

da preggy ke saila..hoho

cha said...

i pun first time nampak org bg kismis. bekas dahla lawa hee

cik hani said...

Kismis bagus..semua blh mkn..senang nk dpt..

s h a said...

Saila...sha pon ske kismis.Sep2.Sgt bagus idea tu.Bekas pon cantik. :)

AyongAtikah Zaid said...

ayong ari tu mase wedding bg kismis minda dlm kotak tu...mmg bgs, ramai org suka...hehe...hrga pn berbaloi2...:-)

Nuriesya Nadia said...

Menarik ! Rasa nak kopipes je. Hiksss. ^_^

D Yatie said...

Saila? Gud news to share? Hahaha. Ini semua pasal statement itu. Hahaha. Kira ok la kan dari mmbuat spekulasi selepas status Alhamdulillah. HewHewHew

Nursaila Norman said...

hewhewhew..hohoho..saila belum pregnant lagi..korang ni kan,nape la comels sangatsss? huhuhu.. cara saila tulis tu menimbulkan kontroversi ke? huwaaaa..i wish im pregnant boleh bagi alasan makan kismis byk2..hehehehe

oshinz said...

suka makan kismis yang besar-besar tapi tak over manis. tak suka kalau kismis tu letak dalam kek.

hdsykn said...

Saila, awak kenal Aliya ke Haris?? hehe.. Aliya tu schoolmate kite..hee. Kite ada kat sana jugak time tu heeeee~ tp xnmpk pun awk haha bajet boleh cam kan dalam kegelapan dewan tu haha

btw wedding dorang sangat glemss!

Nursaila Norman said...

huda : kitorg sedara aliya :D a'ah kan,xjumpa lak awk dlm gelap2 tu..haha..saya suka wedding diorg,pelamin cantik pastu suka muzik dia :D

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni !

Cik Puan Rara said...

eh bagus lah idea ni.

hdsykn said...

oh yeke kazen aliya upenye hihihi.. kecik je dunia. huda smpi pon after 2..time tu dia tgh mkn beradab hehe

Nursaila Norman said...

huda : ms diorg tgh mkn beradap saila g kenduri sedara yg lain pulak..patut la xjumpa kan..hihihi

Norhazrina Abdul Hamid said...

saila my fav kismis ni..tiap2 ari kene makan..nk bg bby cerdik..tp mmg bernas idea doorgift letak kismis kan..nape x terpk dlu? huhuhu T_T