CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 4, 2014

DIY : Veil Putih / White Veil

Assalamualaikum


Alhamdulillah, siap jugak sehelai lagi veil putih untuk disewakan. Veil yang ada sekarang masih available, saje nak tambah lagi sehelai. Supaya customer ada lah sedikit pilihan dekat blog ni. Hehehehe. Ala, lagi pun siang-siang takde buat apa. Saje nak test diri sendiri, mampu tak nak siapkan veil bila dah ada Lissa? Hehehe. 

Veil kali ni putih suci murni. Lace yang aku gunakan pun aku cari dan beli lace yang putih semata-mata tanpa ada details kaler silver macam previous lace. Jadi veil kali ni 100% PUTIH. Don't worry darl, sesuci kasih ibu. Tetiba?!

Kepada bakal pengantin atau bakal tunangan orang, kalau ada yang nak sewa veil ni, tarikh sewa bermula minggu depan ya! Aku usaha siapkan veil ni sepantas kilat sebab ramai yang wassap tanya takde ke veil putih sahaja?. So ini lah dia veil putih sahaja untuk dijadikan veil nikah!

Jadi, minggu depan aku akan update full picha, beserta syarat dan harga sewaan okay?! Buat masa ni, untuk entry ini, aku buat teaser dulu ya sayang-sayang. Kalau betul berminat, suka, wassap aku laju-laju untuk booking!









Kalau suka wassap 019-2290413. Harga sewaan murah sahaja. Macam veil yang sebelum ni, harga murah je kan? Siapa cakap veil sewaan Nursaila Norman mahal? Meh kita babap meh. Hehehe. Murah je dear, nak tolong-tolong bakal pengantin.

Tunggu minggu depan kita review full! Hari Isnin okeh!

Untuk next veil insyaallah aku akan buat kaler soft pink/baby pink. Ada yang berminat tak?





Veil Nikah
Veil Nikah Murah
Veil Pengantin Murah
Veil Tunang Murah






Love,
Nursaila Norman!


7 comments:

Cik Puan Tqah said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nazirah mya said...

Hi dear. U boleh jahit manik tak?

Nursaila Norman said...

aiyo..panjangnya cantik tu..hahaha

Nursaila Norman said...

jahit manik atas baju yg plain ke? kalau jahit utk bt corak x pandai. i pandai jahit style crumble je..tp kalau jahit manik atas lace saya boleh lah..

nazirah mya said...

Baju lace dear. 1 prada lace. 1 lagi lace macam veil u ni dengan 2 veil for my wedding. Simple beads je i nak dekat tangan and bawah baju. Nak try jahit tak? :)

Nursaila Norman said...

oic..kalau u konfident dgn i why not hehe! wassap i lah blh diskas :)
0192290413

Nurul said...

Cantik... Memang berbakat Saila ni... :)