CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 25, 2014

Saya Nak Bagi Shawl Free!

Assalamualaikum.



Sejak blog ni hidup belum pernah lagi buat sesuatu untuk followers blog PUTERIGABAN. Ada rezeki sikit ni, aku nak bagi shawl free! Nak tak?

OKAY, sebenarnya aku nak start jual shawl. Plain chiffon shawl. Tapi sebelum aku start jual, aku nak bagi free dulu. Tapi tak dapat lah nak bagi kat semua. sobs! 

But! Dont worry, walaupun tak dapat shawl free, boleh je beli. Sebab? Sebabbbbbb, shawl yang aku jual nanti, buat sendiri dan harga dia rm12 sahaja! 

Jadi, sebelum aku nak bagi free.. Aku buat Giveaway Contest dulu boleh? Ala, kacang-kacang je. Kira give and take lah nie. Korang join contest, aku bagi shawl. Okay tak? HEHE.

Lebih ramai yang join, aku akan tambah bilangan pemenang. Supaya peluang untuk dapat shawl tu takde la tipis sangat :)

Ada ke yang nak join nih??








Love,
Nursaila Norman!



10 comments:

Nuriesya Nadia said...

Nak shawl tapi tak nak masuk GA camne caranya eh selain daripada beli ? Hahahaha.

Jawapan : hadiah birthday. lol ! :P

cik ems said...

joinn! ;p

Cik Puan Tqah said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Z@i Z@mR33 said...

msti la nk...kita suka pkai shawl :)

cik mah said...

Nk!!!sbb cantik sngt tgok yg hr tu saila upload..

Wan Aini Ashikin Wan Razali said...

ohoi...wajib join..haha

Rina Ellisa said...

nak joinnnnnnnnnnn saila :)

Syaffiqah Rahman said...

Nakkkkkkk~
* Angkat tangan kanan sambil tangan kiri tutup ketiak*

A.N.I.S.A. said...

nak join GA =)

Nur Inani said...

nakkkkkkkk !