CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 21, 2015

Veil Untuk Disewa : Coral Pink

Assalamualaikum.





Veil : Melissa 04








































Term and Condition :

Harga untuk dijual : Rm95 atau Rm100 (inc postage)
Harga sewaan veil & shawl : Rm40 (exc postage)
Security Deposit : Rm60 (akan dipulangkan sekiranya veil dalam keadaan BAIK)
Tempoh sewaan : 9/10 hari bermula dari tarikh sehari veil dihantar (pos dibuat pada hari Jumaat sahaja) dan customer WAJIB memulangkan semula veil pada hari Isnin/Selasa selepas majlis.

Untuk beli atau nak sewa (booking tarikh), wassap Saila 019.2290413

Kaler veil ni ialah Coral Pink tau. Bukan Soft Pink. Tapi! Kalau pakai veil & shawl ni untuk baju Soft Pink pun boleh, Contra kan kaler. Kalau nak sewa veil sahaja boleh, nak sewa veil & shawl sekali pun boleh. Harga sama Rm40. Kalau jual aku jual veil sahaja. Nak shawl sekali tambah lagi Rm10. Shawl tu shawl aku buat sendiri Chiffon Georgette.

Veil murah
Veil nikah
Veil nikah online
Veil nikah murah

Go to Nursaila's untuk page FB Nursaila Norman





Love,
Nursaila Norman!







2 comments:

Fiqah Feeona said...

Dah kenapa nampak macam saila terapung-apung??? Hihihi..

cik mah said...

Good luck saila...cantik2 sngt