CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 9, 2016

REVIEW : Kasut Freddiethefrog Percuma!

Assalamualaikum




Anak orang lain lebih beruntung sebenarnya, tapi bila anak sendiri dapat sekali seumur hidup pun dah rasa happyyyyyy gila kan? Hehehehe. Actually benda ni aku tak jangka pun, sebab siapalah kami. I am not a famous blogger or person yaww. Dapat sesuatu secara percuma adalah benda yang paling happy okey. Hiks! Sebelum ni aku pernah dapat shawls, tapi tak update pun kan? Haha. Lupa, sorry!

Kali ni Melissa pulak dapat kasut free. 

Mulanya aku beli untuk Melissa 1st birthday - klik lah S I N I malas nak copy image pastu paste sini. HAHA. Dapat-dapat je kasut hamboi I is teruja. Sebab kasut dia sumpah cantik & kemas. Lepas tu aku repeat beli, tapi kali ni walk-in ke kedai - klik S I N I jelah. Masa tu dah 5 bulan Melissa pakai kasut pink tu. So belilah baru kaler hijau! Hehehehe. Lepas tu, ada satu pagi tu aku baru bangun tido Suami cakap malam tadi ada message dekat IG @freddiethefrog nak bagi kasut dekat Lissa. Bagi? You mean free? Susah lah aku nak percaya kan, aku cakap Suami salah baca kot. Suami beriya-iya suruh aku bukak IG tengok message tu. Hahaha. Memang betul, I was like 'what??'. Lepas sesi pilih memilih (sebab I can choose any shoes I want), aku pilih warna silver. Taktau lah kenapa. Aku rasa macam rare sikit warna tu. Plus, Ibu Melissa suka design yang mature sikit. Taknak nampak budak-budak sangat. Heeeeeeeeee. Tak lama tu sampai lah kasut percuma! 


























































Susunan kasut @freddiethefrog.my dari first time beli sampai lah dapat free. Tengok Melissa pun berubah ikut umur kan? Hehehehe. Tapi @freddiethefrog.my design untuk pre-walker shoes actually. Sampai umur 12mo sahaja. Tapi taktahu lah macam mana Melissa masih muat kasut saiz 12cm (silver). And I was thinking to get another one for hari raya. Hehehe!
























Gambar terbaru Melissa dengan Soda Moccasins!


Kali ni kita nak beli yang bawah ni pulak! Dah lama dah diorang update. Tapi belum sampai seru lagi nak beli. Ni nak raya ni kan, sampai dah la serunya. Hikhik!






















Elaine pink, please wait for us! Yang bunga-bunga kat bawah tu accessories untuk Elaine. Wink! Wink! Siap ada accessories okehhh. Boleh agak tak siapa yang teruja lebih? Hahaha. Just go to the link http://freddiethefrogshoes.my/ to purchase! Nak order thru wassap pun boleh.

Thank you Fredd for the shoes. We really appreciate it. Thank you, thank you, thank youuu!




Love,
Nursaila Norman!


3 comments:

IMaH said...

Bertuahnya Melissa. Dapat kasut free. Comel2 kasut Freddietthefrog ni.

cik mah said...

cantik kasutnyer..cantik n sesuai ngan melissa...

Maria Firdz said...

memang rambang mata tengok kasut baby dan kanak-kanak perempuan... :)