CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 30, 2014

KKBOX - Muzik Di Hujung Jari Anda

Assalamualaikum.


Selamat berpuasa semua! Semalam puasa pertama, alhamdulillah dapat sehari. Harini puasa kat ofis, harap bertahan, amin.

Kalau dah boleh Ramadhan ni mesti lah lemauuuu je kan. So nak kena lah ada benda yang boleh buat rasa fresh ke, tak boring ke.. Disebabkan aku ni tak lah up to date dengan lagu-lagu semasa, dah tu tak suka nak download lagu sangat sebab malas.. Huhuhuhu! Pilihan aku cuma lah dekat Youtube. Tapi kena play satu satu. Kalau pergi kat playlist pun artis yang sama jelah nyanyi. Jadi aku mudah boring jugak dekat situ.

Eh, banyaknya masalah aku kan? Haha. Hakikatnya aku memang jauhhhhh ketinggalan kalau bab lagu-lagu, website mana yang bagus nak dengar lagu, applikasi apa yang syok kalau nak layan lagu. Memang gagal habis! Takyah lah korang cerita dengan aku pasal hal-hal ni, memang aku blur. Huhuhuhu.

Tadi boleh pulak terjumpa dengan KKBOX ni. Kot-kot lah best kan, aku pun saje-saje lah try download apps KKBOX tu. Lepas dah download eh, senangnya.. Senang nak tukar apa yang kita suka, senang nak pilih lagu apa yang kita suka. Lagi satu dia play pelbagai lagu dan artis. Takde la satu-satu artis je.

Setiap lagu yang kita play pulak dia terus save dekat library KKBOX :)

Lepas try, aku terus suka. Kebetulan takde idea nak update blog.. Pasal ni pun boleh lah. Sedih sangat blog ni pun. Makin lama makin senduuu. Haha.




siap ada lirik lagi. seronok la miming tadi :D


Itu je nak update. Hikhik! Okay lah bye!





Love,
Nursaila Norman!



6 comments:

Affy Afiqah said...

ika dlu rajin laa download2 apps kak saila..sekarang tak dan dah...nak pegang phone pn xmenyempat mihmihmih

ika klik3 nuffnang invest smart 3x :)

cinet said...

Slamat berpuasa mommy saila...;)

oshinz said...

kite pun suka lagu maps tu. haha.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum saila.. salam ramadhan mommy. wahwahh siap miming tu ~~~

Nurul said...

Salam Ramadhan Saila... :)

safurara said...

tapi nanti kena bayar kan babe?