CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 21, 2015

GMBMians List

Assalamualaikum



Ada masa sikit ni laju-laju repair layout Blog. Huhuhu. Alhamdulillah dapat jugak akhirnya aku buat list baru. List GMBMians! Hello mommies!

Aku terjumpa Group ni dekat Facebook. Dengan niat nak tambah bloggers yang aktif. Lepas requested, admin GMBM pm dekat Facebook buat sedikit soal siasat. Bagus jugak buat macam tu, memang alasan yang bernas untuk diterima. Well done GMBM!

Harap GMBMians sekalian boleh feed back kalau blog anda takde dalam list ya.


What's next? Join GA GMBM lah!









Love,
Nursaila Norman!



3 comments:

Kathy R'bain said...

Wah.. terbaik entri ni sis.. Jom join GA grup kita..

Kathy R'bain said...

Hehehehehe.. ada satu lagi bloglist kat belog GMBM sis belum masukkan sis.. Bloglist GMBM Panel List lagi. Kat situ ada link admin sekali dan rakan ahli panel belog :)

Suria Lekatlekit said...

terima kasih sebab sudi letakkan blog akak kat GMBM bloglist