CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 22, 2015

GMBM 1st ANNIVERSARY GIVEAWAY

Assalamualaikum



GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY



JOM MERIAHKAN SEGMEN 
KLIK BANNER SEGMEN UNTUK INFO LANJUT

DETAIL SEGMEN

** 19 PEMENANG DI CARI
** MULA : 21 OKTOBER 2015
** TAMAT : 31 OKTOBER 2015


GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY ini di taja sepenuhnya oleh Kathy, Mamaniza, Sofu, Suria, Sally,  Hani, Eyra, Fuza, Adna, Ayumie, Yong, Zie, Eda, Hana, Yana Yani, Ida, Fiza, Ida Bits & Aida.

*****************************************************************************

Memandangkan aku ni ahli GMBM, sebolehnya aku akan join GA yang dibuat oleh Group! Macam aku cakap kat previous post, susah sikit nak update entry sekarang ni. Tapi, Group punya pasal, aku usahakan jugak untuk join dan update! Yay.

19 pemenang dicari. Tak menang pun takpe, janji penyertaan sebagai tanda sokongan. Kan? Apa yang aku harapkan dari Group ni ialah semoga Group akan terus kekal dan erat sesama ahli.

Aku selesa berada di Group ni sebab walaupun ahli Group diambil berdasarkan kriteria seorang Ibu, Blogger & warganegara Malaysia, tapi Ibu-ibu kat sini cool je. Cool yang kewlllll. Haha!

Cool sebab diorang takde lah 24jam nak cerita pasal anak semata-mata, sharing knowledge pun pasal anak semata-mata. Bukan aku anti-anak. No! Tapi aku rasa macam there are so many things outside there or in my life yang kita boleh cakap dan sharekan. Sometimes, pasal anak ni just let me and my spouse know. Sorry, it just my two cents. Sorry!

I am too emotional sebab aku baru je left satu group ni. Katanya group pasal ilmu keibubapaan. Bila duduk dalam tu untuk 24jam, 1000++ notify cerita pasal anak sendiri sesama kawan diorang je?! What? Bila ada orang left, diorang kat dalam tu perli-perli cakap 'tak tahan jangan ber'group' wassap' 'tak tahan takde sape suruh join' What??! I pun tak tahan. So I left. Duh.

I really wish, ada 1 group wassap keibubapaan yang seriously talking about knowledge. Bukannya cerita pasal anak sendiri, lepas tu dijadikan kayu pengukur untuk anak-anak lain. Of couse lain anak lain cara. Lagi pulak, orang yang galak sangat guide kita secara rigid tu anak baru sorang, umur anak pun baru nak masuk 2 tahun. Hehehehe. Bukan lah nak menidakkan niat diorang nak berkongsi. Tapi cara perkongsian tu tak kena. Banyak group-group kat FB tu bila berkongsi dah jadi 1 trend kita wajib ikut cara si pengkongsi tu. Kalau kita macam berlainan arah sikit je, tetiba kena kondem kaw-kaw. Senang cakap tak boleh berbeza pendapat langsung. You Just Follow What I Said/Do In This Group. If Not, Please Left. <--- sila letak amaran ni siap-siap. Hehehe!

Teruskan 'cool' tu okay mommies!



Love,
Nursaila Norman!

8 comments:

cik mah said...

Menarik..t free2 cik mah join ye..

Kathy R'bain said...

Best la sis. Pendapat yg baik. InshaAllah GMBM akan lakukan yg tbaik utk ahlinya. GMBM for GMBMIANS.

Norhana Marsom said...

pendapat yang baik..
terima kasih sebab support GMBM
Semoga anda berjaya

BW dari penaja giveaway
http://www.ibuhana.com/

Fiefi Ira said...

salam kenal :)#552

nway psal pendapat group tu btol..
klu kita da out group tu maybe laa ada yg kita xkenan,,tp tu pon ada lebih'caring'..hihi..sabor je laa.ragam manusia ni macam2 =)

Ms. Kejupenyet said...

Singgah dari Ga yg sama (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/gmbm-1st-anniversarry-giveaway.html

Noor Najwa said...

dari ga yg sama
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/gmbm-1st-anniversarry-giveaway.html
follow sini

AinAthirah Anuar said...

Selamat malam dan selamat berhujung minggu , Singgah dari GA yang sama . meh singgah sini jugak http://theathra.blogspot.my/2015/10/gmbm-1st-anniversarry-giveaway.html . Semoga ada rezeki ! :)

Kathy R'bain said...

Terima kasih kerana sudi memeriahkan segmen GMBM. Segmen telah pun tamat dan pengumuman pemenang akan di buat nanti. Pemenang akan di maklumkan melalui entri khas dan nama 19 pemenang akan di umumkan melalui entri tersebut. Sila ambil perhatian dan Terima kasih.