CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 7, 2014

Birthday Giveaway by Cik Ayue

Assalamualaikum.




segala cara-cara penyertaan boleh tengok dekat blog Mrs Qisti ya!
DONE : Follow blog Mrs Qisti, Like FB




PELAMIN






ATTIRE





























Google


Kalau diberi peluang untuk kawen lagi sekali (dengan En Gaban jugak!), aku wajib akan buat pelamin macam dalam gambar. Baju nikah dengan resepsi buat sekali, tapi sebijik macam dalam gambar jugak. En Gaban pakai macam dalam gambar jugak. Hahaha. Edisi berangan, layan jelah eh :p

Kenapa aku suka pelamin-pelamin dari Filmshortartifact? Sebab segala barang yang ada dekat pelamin boleh diguna semula! Kenapa aku suka baju dari Alia Bastamam? Sebab simple. Less is More. Kalau nak pakai semula untuk grand dinner ke, annual dinner ke, diy je sikit bagi nampak baru. Dah.

En Gaban, buat majlis sekali lagi ada orang maki hamun kita tak? Bahahahahaha.

Okay lah Cik Ayue, itu je dari kita. Jangan lupa, teddy bear tu bagi kita eh! iheeeeeeee~

Cik Nad, awak punya pasal akak join gak giveaway ni. Tak pasal-pasal akak dah terasa nak buat majlis sekali lagi. Damn you. Grrrrrrr!

Kita Tag : TAKDE. sebab korang-korang dah tagged orang-orang yang Saila nak tag. Daaaaa!


Love,
Nursaila Norman!


8 comments:

Nuriesya Nadia said...

Hikhokhikhok. Ala tak salah pun kak buat kecik kecik. Hahaha. Masa annivesary tahun ni ke. :P

Ayue Idris said...

wahhhh..cnteknyeeee..pelamin cntekkkkkkkk..baju pun cntekkkkkk..
suke tgk!!
tq sgt2 share tau ('',)
n tq join GA ('',)
best of luck ye~

eyqa yushaiza said...

perghh... gila comel pelamin dia. anyway good luck, dari segmen yang sama :DD

Naniey Jemiey said...

gud luck... dari segmen yang sama...

Affy Afiqah said...

whoaaaaa ika suka dress yang laces tu!!!

goodluck kak!

Bilal157 said...

Silahkan kunjungi WEB kita kakak :-)
buat anak-anak kakak yang mau belajar

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

ayut said...

Moga dpt nnt bear yer....

Ayue Idris said...

Senarai pemenang da keluar ('',)