CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 6, 2014

Daisy Crepe Hand Bouquet : Kepong

Assalamualaikum.


Alhamdulillah, satu lagi hb aku dapat siapkan dan dah hantar pun ke pintu rumah customer. hiks! Maaf lah, aku kurang ambil tempahan sekarang, ambil mana yang sempat dan serius sahaja. Yang last minute tu, yang terpaksa saya tolak tu, maaf ya.

Okay, okay.. Kali ini hb lain pulak yang aku buat, bukan pearlsss macam biasa tu. Kali ni hb yang lebih murah. Aku rasa untuk zaman-zaman mahal ni, guna hb macam ni lebih baik (bagi aku la yang super duper berjimat cermat ni, haha). Sebab dia sweet, dia comel, dia murah. Hihihihihihi.

Kalau nak tempah yang ini last minute pun boleh!! Sebab nak buat dia kejap giler!



MOOD : MALAM








MOOD : SIANG








Warna yang customer pilih memang comel, jadi bunga pun jadi lebih comel la. Hehe. Cuma sebelum tu, aku dah tersalah ambil warna dan tersalah buat! Nasib baik Suami bagi idea. Secara jujurnya, ini first time aku ambil tempahan daisy crepe guna dua jenis warna. Memang blurblurbodoh terus. Huhuhuhuhu. 


Yang terbaring tu yang salah buat, tapi dah buat kan.. Masa hantar kat rumah customer, aku bawak and bagi dua-dua sekali. Aku simpan pun nak buat apa kan. Huhuhuhuhuhu.

Kalau nak tempah daisy crepe hb ni, boleh lah. Cuma pearl hb tu yang ambil masa dan ambil mood sikit. Tapi kalau serius, dan cukup masa, aku usahakan ya.. Memang aku tak sampai hati nak tolak. sobs!

Athirah, thank you banyak-banyak ya!





Love,
Nursaila Norman!


15 comments:

NinaAz said...

Cantiknyaaa. Kreatif ♥

cik mah said...

wah....best2...cantik n comel je...

S. Faezah said...

saila..cantikkkk..sy lg suka yg awak tersilap buat tu..nmpk mcm colour hb real..hehe

Nursaila Norman said...

Faezah : pulakkkk? hehehehe..itu lah, mata n selera masing2 kan..tu yg risau tu..kita rasa cantik,tp x pada org lain..hehehehe :D

Fiqah said...

Cantik la Saila punya HB..geram..tapi saya dah lama kahwin..so tak boleh pakai HB dah..

Afasz said...

cantik nye saila, kite nk buat gak bunga ni sendiri. tp ukuran dia tak tahu.

oshinz said...

kite suka yang warna peach tu. kihkih.

Nursaila Norman said...

Afasz : ukuran ke..boleh refer DIY bunga tisu je darling :))

oshinz : yeke..ada 2 orang suka yang peach tu rupanya eh..hehehehehe!!

Hafiza AizZawa said...

cantik la.. photoghaphy pun nice..

Yana Heir said...

cantiknye! series terpikat! santeekkk.... nasiblaa kawen da.... klo x da lame rembat. hihi

Syaffiqah Rahman said...

ekekeke.. yg tersilap buat tu pun nampak cantik. hehe. kreatifnye akak.. kagum~

Nuriesya Nadia said...

Disebabkan akak ni selalu nak tolong B2B kan. Meh kita ajak akak join GA ni. Tolong bagi idea pelamin & dress.

http://nadiaradzif.blogspot.com/2014/01/birthday-giveaway-by-cik-ayue.html

cik ems said...

cantikk! dah lama teringin nk buat tapi malas lagi. ahaha.

Affy Afiqah said...

ehem3, macam boleh minta tolong je nia ahahahha :P

ayut said...

Crepe mmg sgt senang......!