CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 14, 2014

Pearl Hand Bouquet : Bride 2 Be Wangsa Maju

Assalamualaikum.




Cakkkk! Hye! Say hye kat Pearl Hand Bouquet di bulan Ramadhan pleaseeeeee.. Hehe! B2B nak pakai masa September. Tapi September kan i iz bercuti nak layan baby.. Aku kena siapkan awal maksudnya sebelum bulan September. Alhamdulillah, siap jugak. Besar betul dugaan nak buat Pearl HB di bulan2 Ramadhan rupanya.. Hehehe! Mana taknya, siang-siang letih kurang tenaga, dah berbuka letih jugak, sebab terlebih makan. HAHA.






Aku memang kejam terhadap blog sekarang ni. Aku utamakan ig dari blog. Huhuhu. Cepat dan mudah. Tapi aku saaaaaaaaayang blog sama macam dulu. Dont worry ya encik blog. Kamu masih diperlukan. Cuma update kat ig lebih awal berbanding blog. Hiks! Sorry.

B2B Wangsa Maju, thank you sangat sebab bagi duit raya untuk baby. Malunya.. Huhu! 




Love,
Nursaila Norman!




6 comments:

Pn Sheila said...

simple n nice... lain dr bunga...

Nelly said...

Sgt rajin...:) kagum dengan semangat mo bt bunga tem2 tgh sarat ni.

Fiza Basman said...

Mudah2an baby sihat dan seorang yg kreatif macam mummy dia juga nnti. ^^

nur anis said...

chantik!!

cik mah said...

Rezekibaby lah tu...bby kumpul duit raya tau..

Anonymous said...

Hi! I've been reading your site for a while now and
finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Porter Tx!
Just wanted to mention keep up the excellent job!


Also visit my web page - Investment Real