CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 17, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.com.my

Assalamualaikum.





I wish I get the rm300 from Nile.com.my! Thank you Nile! Dah lama tak shopping baju sendiri sejak pregnant ni. sobs! Tak sabar nak tunggu bersalin, lepas tu nak start membeli baju-baju baru. Kalau dapat rm300 dari Nile boleh lah shopping dekat Nile puas-puas! Dah la baju-baju dekat Nile murah-murah, cantik-cantik, boleh mix and match. Pengalaman shopping dekat Nile memang senang, hari cuti pun ada delivery. Puas hati dengan service Nile. Memang terkejut sangat, budak yang hantar barang pun sangat baik :) Harap Nile belanja lah mommy to be ni ;)



Kalau nak join Giveaway ni, follow step di bawah :

1. Tajuk entri : Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.com.my

2. Letak banner diatas dalam entri korang. Linkkan ke http://www.nile.com.my/page.php?cd=76.

3. Cerita sekiranya korang dapat RM300, apa korang nak buat untuk hari raya.

4. Emailkan ke give_away@nile.com.my korang punya detail dengan tajuk :
Raya GiveAway (Nama Penuh Korang)
a. Link Blog :
b. Nama Penuh :
c. h/p Number :

Korang boleh check result nya nanti di SINITarikh akhir contest pada 21/07/2014,11.59pm. Pemenang akan diundi menggunakan http://www.random.org/






Love,
Nursaila Norman!



3 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum saila. semoga berjaya dan murah rezeki ye. hehehe

Fuza Musa said...

Kalau Fuza menang RM300

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/saya-nak-duit-raya-rm300-daripada.html

Mar Mansor said...

good luck ye..