CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 2, 2014

#3 : My New Header

Assalamualaikum.


Harini takde keja, boss pun takde. Boleh lah meng'edit' secara mengila vavi. Hiks! Pastu upload pulaks gambar sekeping dekat FB. Tapi gambar lama la. Gambar baru takde sebab keluar jalan-jalan pun baru je masuk gear 1. Pastu selekeh pulaks. Nak bergambar pun malu!














Gambar header ni aku paling suka sejak dari hari pertama aku snap. Sebab pakai baju rumah je laki bini, berselipar jepun, sebab ingat dalam kereta je. Tetiba singgah KTM Kuala Lumpur. Pastu apa lagi, buat muka badak jelah. Pedulik apa aku. Hahaha. Tak rasa bersalah pun. Hikhik!

Gambar ni bulan Februari lepas, tapi kalau korang perasan, blog aku lama takde header. Sebab takde masa nak edit. Plus keja banyak. Boss ada. Tak syok pulak nak meng'edit' dengan gangguan kan? Poyo je. Makanya, harini blog aku dah ada header lah seperti blog orang lain. Walaupun tak se'gempak' header orang lain. sobsobsob! Orang lain punya gempak-gempak. Pastu pandai guna photoshop lah, adobe lah, aku? Manual je. Huwaaaaaa.


















Profile picture tu aku terjumpa. Lepas godek-godek folder gambar aku kat laptop ni. Tetiba.. Tetibaaaaaa, aku rinduuuuuuuu nak naik motor laju dengan Suami. Huwaaaaaaa! Gambar tu pun masa pergi Sepang. 

Nampak tak takde modal nak bercerita. Mengarut pasal benda macam ni pun boleh. Sape pedulik aku tukar profile picture? Cover photo? Sape? Huhuhuhuhu!

Dah lama tak bercerita benda bebas, macam ni lah. Maafkan saya. sobs!




Love,
Nursaila Norman!



11 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. cantik la header baru. sweet je tengok. hehe sheila dulu pernah sekali pakai gambar kawin.. rasa kelakar pula, terus pakai header yang skrg tu je. hahaha ;p

Na Rieana said...

Salam.. Cantik!!.. jeles.. haha

cik mah said...

Wowwww...cantik...suka tgok..comey je saila..

Nadt said...

cuunnnnn!!

Miss Hidy said...

Muka sama la kak saila n husband...
Comey2..

diana said...

memang cantik la header baru..:)

anariffin said...

cantik header bru saila...
ana pon lme x tk tkr header...
xd mse.. =(

Lyaa Suriany said...

EHEM
handsome header baru.
lya nak tukar jugak.gambar dah lapuk berzaman. tp tu la xkreatip nak ngedit ngedit.hehe

S. Faezah said...

comel header baru :)

Hijabi Doll said...

cantik header saila. oke rina pun baru tukar header. hehehe.

Sheila Salim said...

singgah menabung libresse sini~~~