CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 28, 2015

PRINTABLE : JAR LABELING

Assalamualaikum



I just found a way to make it easy for both of us! Yay! Refer entry printables : labeling ni you guys kena email and ask for the PDF copy right? Now tak payah! Aku dah jumpa cara untuk share PDF dengan you all semua. Happymeeeeee.

To make it easier, korang refer entry ni jelah kalau rasa-rasa nak print label untuk jars. Tak payah email-email dah, right click and save!

Kat bawah ni korang pilih je nak warna apa. Thank you for your feed back, you emails. 































Kepada yang dah dapat soft copy sebelum ni, tiba-tiba nak warna lain pulak ke kan, takyah segan-segan dah. Download sendiri k!



Love,
Nursaila Norman!



2 comments:

norlina jusoh said...

saya nak asave ye.. tq k share label ni.. amat berguna.

cik mah said...

Tq share..mmg cari..saila pulak share..k..le simpan siap2..