CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 25, 2012

Semalam di sebelah KLCC

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




Oh! Rindu dengan blog dan blogger semua!


Semalam banyak entry korang yang aku nak komen tapi last-last terpaksa close tab sebab banyak hal dan terpaksa berlari ke KL. Okay, bukan lari. Berlari untuk dapatkan kereta dan lepas tu pecut ke KL.


Kali ni pasal delegasi dari Hong Kong pulak. Haritu delegasi Brunei tak dapat la bersenang lenang duduk dalam bilik hotel. Berlegar-legar dekat lobby jela. Tapi Brunei always the best ever!




Relaxing. (serabai sebab tgh layan mata)
Baju tu jugak standby kat lobby sampai ke malam. Haha.







Waktu maghrib memang sedap tido.
Cannot. Cannot.







Pukul 9.30 malam baru dapat makan.
Sepanjang hari tak makan.
sobsobsob
Makan pun kat food court KLCC je. Tu pun dah nak closing.
But still makan dengan penuh kenikmatan. kehkeh!










Pastri paling sedap in the world. Boleh?
Repeat for second round hanya for this pastri. Over.



Jangan terpedaya eh. Sarapan pagi bukan 2 jenis sahaja. Ada lagi 2 jenis aku makan. Tapi tak snap sebab tengah layan. T____T


kaki-lenguh-gila
sape boleh urut-urut kaki?




thanks korang!





Love,
Tata!


7 comments:

NurSalihah Norman said...

sure baju tu busuk kan? kan? heheheheh...

D Yatie said...

wah..seronok lah dok hotel kan....selesa~~~~~ :D

Cik Saila said...

Salihah : wangi la..aku mana pernah busuk..haha

Dyg : seronok sikit je sbb kena standby..hehe

GtHans said...

wah sedapnya makan..Ebin suka tu..hik2

Elia Si Jejariruncing said...

hye saila.. Elia datang melawat blog cute awk.

Sayang awk ketat ketat kalau awk sudi vote setiap hari di setiap link2 di bawah :)

fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

Online shop - http://t.co/3V89ev1U

Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

thanks tau ;D

Cik Saila said...

GtHans : Ebin yg tomel-tomel!

Cik Saila said...

alright elia, i will! <3