CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 23, 2012

Birthday Kami - entry lewat :(

Assalamualaikum
dan
Salam Sejahtera Semua





Quick update!

Selamat petang Isnin. Serius! Pagi tadi memang lemau gila. Otak macam lembab. Macam banyak gila makan semut. Tapi bila kena masuk bilik Tan Sri lepas lunch baru tau nak celik bijik mata nak running selaju-lajunya kepala otak ni. Padan muka kau otak. Malas lagi. So, sementara ada masa sebelum nak kena pergi ke PM's Office pukul 5 petang ni jejari gemoks sibuk nak update. Quick! Qiuck! Quick!


Minggu lepas 13 dan 14 April 2012 kan birthday aku dengan En Gaban.. Wink! Wink! Disebabkan kami sibuk melampau (melampau apanya. takat attend wedding dengan settlekan hal galaxy tab je kot. POYO), jadi ibu aku arrange kan dinner untuk kami berdua. Happy gila! Dinner dengan family aku, dua orang kawan baik ayah aku dan En Gaban.


Leha



Four of us
sila abaikan si dahi luas





Saila & Salihah
shine! yaww!!








Miza, Ibu & En Gaban











Birthday Boy and Birthday Girl
13 and 14 April
E   V   E   R   Y         Y   E   A   R

En Gaban - 13 April
Cik Saila - 14 April
Our children - 15, 16, 17, 18, 19 April (different year lorrr)
hikhikhikhikhik!!







thanks korang!




Love,
Tata!

12 comments:

LiNda said...

happy belated birthday..bestnye tarikhbirthday dekat gile. Linda n bf beza 2 minggu..:)

P#eoniX said...

happy belate bufday...heheh...

Cik Saila said...

Linda : beza 2minggu xla jauh sgt kan,kan,kan :))

Cik Saila said...

P#eoniX : tenkiu! tenkiu! :D

NurSalihah Norman said...
This comment has been removed by the author.
Cik FaRiZaM said...

hepi belated besday en gaban n u :D

entry sy arini pon pasal besday my mom n my sis...

:D

moga murah rezeki, pjg umur, cpt kawin. eh ke dah kawin ek??

Cik Saila said...

Cik Farizam : thank you for the wishes.. kami belum kawen lagi lorr..ada mcm dah kawen ke? erk! :D

Cik Saila said...

Cik Farizam : thank you for the wishes.. kami belum kawen lagi lorr..ada mcm dah kawen ke? erk! :D

cIk JanNah said...

wah bestnya u olss punya bezday selang sehari jer. sweet betol. nanti dah kawen buat anak kena set timing betol2 tau. boleh celebrate sesama sekali. hehe.

btw, saila muka kamu dgn en gaban sama lah! memang jodoh kuat. insyallah semoga kekal hingga akhir hayat

Saya Disini said...

hapy besday korang

Cik Saila said...

Cik Jannah : awk org yg ke berapa ratus ntah ckp muka kami sama.. touching sgt :*

Cik Saila said...

Saya Disini : tenkiu! tenkiu!