CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 4, 2012

Serius tak faham. Haha!

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Maaf ya kepada followers yang tinggalkan komen.. Tak sempat nak reply sebab sibuk sangat. Nak baca entry korang semua pun tak sempat. Tapi harini insyaallah aku blogwalking blog korang semua eh. Korang sangat ohsem! sebab sudi meninggalkan komen :)

Sebenarnya banyak sangat nak cakap/mengadu/mengumpat kat sini. Tapi bila klik je 'new post' terusterpadam semua niat. Kenapa eh? Okay abaikan.

Beberapa hari stress. Menangis tiap-tiap malam. Dah la En Gaban takde kat KL. Lagi la stress. Huhuhu. Semalam last. Penamatnya tetap stress. Meeting start pukul 5.45 petang. Exhausted sangat-sangat sebab sabtu OT. Beberapa hari sebelum tu memang dah stress dah. Penat tak tau nak gambarkan macam mana. Isnin dan Selasa hari penting. Nak pastikan bengkel perfect. Semuanya menggila. Haihh. Isnin En Gaban still takde kat KL. Sedih. Tapi semalam En Gaban dah ada dekat KL. Dalam meeting tak sabar-sabar nak pulang. Haha. Walaupun ketakutan tapi tetap gedik tak sabar-sabar nak balik dengan En Gaban. HAHA.

On the way balik dengan En Gaban semalam tetiba terfikir.. Semuanya takkan terjadi kalau adanya kerjasama dari semua pihak. Tak kira la kau besar ke, kau kecik ke. Kerjasama tak mengira apa pun status anda. Once kita tergolong dalam golongan orang-orang yang berat bontot untuk bekerjasama, sorry la. Besar mana pun kau, you are nothing.

Kalau nak bercakap pasal hikmah, memang Allah itu Maha Bijaksana. DIA mengaturkan segala-galanya dengan sempurna. Sekarang baru tau dari hujung pangkal. Selama ni 'SYOK SENDIRI'. Tapi kesian dekat mereka-mereka yang banyak sangat-sangat membantu dan tak jemu-jemu join bengkel yang sama berulang kali. Korang sangat baik hati.

Kepada korang-korang yang baaaaaanyak sangat membantu, terima kasih yang tak terhingga ya! Kalau korang takde, i bet.. Takde satu pun yang bergerak.


entry ni mesti tak ramai yang faham. cuma mereka-mereka yang tahu dan lihat betapa tak cukup  tanah kami berkejaran sahaja yang faham. you know who you are.


thanks korang!




Love,
Tata!





8 comments:

D Yatie said...

apa pun hal yang mendatang, biar setinggi mana tahap stress, jangan lupa untuk stay smile! ;)kalau rasa stress tengok Arissa yer..hik3

LiNda said...

jangan stress2 sgt..bahaye..hehe. anggap je itu sebagai ujian..:)

chu-E zHuL said...

ha ha ye mmg x cukup tanah, kapet pun kite larik gak huhu

pexky said...

tak cukup tanah untuk mengejar.. kat karpet pun tetap berlari kan.. apa pun, hati-hati itu perlu.. jgn sampai tersadung.. hadapi segalanya dengan senyuman.. :)

NurSalihah Norman said...

saya tergolong sekali tak? siap import dari KL lagi hahahah...

CIK MAY said...

SABAR2..BAWAK BERTENANG..;)

EH..BILE DATE KAWIN U YE?

Cik Saila said...

Cik May : Insyaallah bulan Nov ni :) u nak dtg ke? nnt i bg kad jemputan :)

CikUna said...

ha'a tak berapa nak faham... anyway banyakkan bersabar eh sis...