CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 13, 2012

Birthday Dia

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Quick update selepas meeting.


Hari ini ulang tahun kelahiran En Gaban yang ke-26. Oppss.. Terbagitahu pulak umur dia. Terbocor rahsia yang dia sudah TUA. kehkeh.

Wish birthday malam tadi macam biasa. Cuma bagi aku intonasinya macam lain sikit. Lebih matang mungkin. Lebih serius mungkin. Ntah. Tapi takde apa yang beza. Cuma rasa-rasanya macam baru je wish birthday tahun lepas punya. Erk?

Harini jugak ada tarikh penting yang buat aku sangat-sangat terharu. Kak Wan Suhaini, ofismate En Gaban nikah. Tak tahu nak explain macam mana. Aku yang excited lebih. Ada jugak niat nak bernikah pada tarikh 13 April 2012, tapi masa dan ruang tidak mengizinkan. Takpe lah. Rezeki kak wan, dapat nikah hari ini dan bersanding hari esok. Okay, esok juga hari penting bagi aku dan En Gaban setiap tahun.

Tahun ini tahun yang ke-6 kami celebrate birthday sama-sama. Harapan agar tahun depan celebration kami berbeza sebab dah bertukar status. No limit! Yayyyy!

Untuk kak wan, selamat mengira saat untuk menjadi isteri. Tears. T___T
Untuk En Gaban, selamat ulang tahun kelahiran sayang. You never change. You are my Cinta Hati Saya.



*bagi chance ek? hiks!







thanks korang!



Love,
Tata!




2 comments:

NurSalihah Norman said...

Happy Birthday bakal abang ipar ku... ahhaakkss! geli weih ;p

Cik Saila said...

geli nyaaaaaa.. weyk,weykk.. haha