CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 16, 2012

A Wedding on my Birthday

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Hai readers and followers!


14 April 2012 adalah birthday aku yang ke-26. Ada orang berahsia sangat dengan angka umur mereka, tapi tidak bagi aku. Angka pasti bertambah. Admit and accept. Takde hal lah. Give me any number. Terima jelah diri sendiri semakin dewasa. Hikhik.

Entry lepas ada sebut pasal wedding kak wan pada 14 April 2012 bersamaan dengan birthday aku kan? Aku dengan excited nya tak sabar2 nak attend wedding dia. Excited lebih dari pengantin. Haha. Disebabkan terrrlebih excited, aku just snap picha guna handphone Sony kesayangan aku sahaja. Dslr lupa terus sebab dia di dalam laci. Hampeh. Maaf kalau kualiti gambar memang sampah. Blame me!




Part ni aku gedik lebih nak sign dekat guest book. Apakah? En Gaban dan kengkawan dia sibuk bersalam dengan tuan rumah, aku boleh fokus je dekat guest book ni. HAHA. Over kan? kehkehkeh. Nampak tak muka over happy tu? Nampak tak?











Hadiah dari kami, En Gaban apek jual ikan dan Cik Saila. Lauk dia sangat,sangat,sangat sedap. Kalau tengok chef dia sebijik macam chef pizza itali tau.. Macam chef dalam game kat lappy aku pun ada. Hikhikhik. Comel! Perasan tak? En Gaban semakin mok. Ada kawan dia wish birthday kat FB dia cakap macam ni 'Happy Birthday Gemok, Happy Birthday Gemok, Happy Birthday En Gaban, Happy Birthday Gemok'. Aku suka gilaaaaaaaaaa!




Ni lah catering nya. Aku dah search kat internet. Kalau berminat boleh la try. Rasa dia memang sedap. Aku dah ada pilihan catering dah, simple je. Tak secantik majlis kak wan :) Comel kan chef dia?








Kek dia cantik sangat, tapi pedang dia paling penting okehh. Kak wan, if you read this entry, you can see yourself in the picha!! You are so,soo,sooo cute and beautiful. Saya suka veil akak!




Super cute jar!! Sekarang trend balang comel-comel dan ber'riben'. Since paper bag yang diberikan oleh tuan rumah selalunya dibuang begitu saja, this simple door gift dah memadai. Pegang dan pulang. Tak berat pun. Sometimes kita terlalu detail sampai membazir. Same goes with me, takde paper bag ya sayangs. Go Green dan berjimat cermat. Wink! Wink! Biskut bakar yang sedap.

So settle majlis pada birthday En Gaban dan aku. Seronok sangat tengok diorang dah settle hal kawen. Settle review wedding kak wan menggunakan henfon cap Sony. Okbai!



thanks korang!



Love,
Tata!

8 comments:

CikUna said...

haha.. muka2 bakal pengantin yang semakin berseri2...

Cik Saila said...

Cik Una : berseri2 kah? hehehe..

Cik FaRiZaM said...

ha'a nampak seri pengantin nye....phewwwiiitttt....

LiNda said...

yer..muke org tu dah berseri2..saila, cute la doorgift tu..:)

Cik Saila said...

Cik Farizam : ohh malunyaaaa..haha

Cik Saila said...

Linda : cute kan? simple je ken..

Saya Disini said...

wah..selamat pengntin baru kpd pengntin dan kepada bakal pengantin

Cik Saila said...

Saya Disini : kpd pengantin tu btl dh..kpd bakal pengantin tu mcm terlalu awal jek..hehehe