CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 12, 2015

Printables : Labeling

Assalamualaikum



Untuk pertama kalinya aku DIY label sendiri. *tepuk tangan* Semalam aku ada buat teaser. Harini aku update full terus k! Label ni aku buat bentuk bulat, dan ada 10 warna. Mana tahu satu hari nanti kot-kot aku free lagi, aku buat pulak label bentuk petak ke. Kan? Aku dah try untuk diri sendiri. Aku random je ambil warna merah, dan jadi macam gambar di bawah! Gambar bulan september ni. Huhu.

Aku tulis guna tangan je. Kalau nak aku taipkan pun boleh, tapi nanti aku charge kos penghantaran lah pulak kan. So better tulis sendiri jelah. Jimat. Hehehehe. Kalau taip siap-siap jadi macam kat bawak ni (contoh je) :

Untuk order tulis 12 items yang korang nak.
charge (kos admin + postage)
Saiz bulatan 2 inci (2.1 inci to be exact)



Lets check out the colors!!


Blue



Emerald


Green


Lime


Orange


Pink


Purple


Red


Tiffany


Black

Untuk dapatkan softcopy ni senang je..


EMAIL
msyunnsein@yahoo.com.my dengan subject LABEL
dan mention nak WARNA APA dalam email






Love,
Nursaila Norman!


3 comments:

Ezy Loy said...

Cntiknye label! Kaler itam tu menawan betol!

Rina Ellisa said...

thanks for sharing saila.. saila always kreatif & inovatif.. yeah!! :)

Maria Firdz said...

Simple label.. Nice..