CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 20, 2012

Ini entry merepek saya :)

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Ada rasa niat nak beli kasut lagi. Ala. Dah lama okeh tak bershopping sejak hidup huru hara dengan pejabat. Mood nak shopping habis terbang ntah ke mana2. Tadi lunch luar dari Putrajaya. Well~ jumaat kannn.. After 2 months kot tak bershopping, tadi terus grab t-shirt sehelai. Putih. Again. Chop! Aku gila suka dengan t-shirt putih rm10 beli dekat t-square beberapa bulan lepas. (tu last aku shopping)

Walaupun rm10 tapi best. Okay, aku bukan kaki branded. Aku pakai apa yang aku nampak cantik kat bijik mata aku. Thats all. Dah try nak amek kaler pink tapi tak tahu kenapa putih jugak yang aku nak. Hiks! Tak sabar nak try muat ke tak. Yelah. Baju saiz S. Tuan saiz XS. Cane???

Dalam hati ada rasa nak beli kasut. Dengan alasan 'dah takde kasut nak g meeting'. Go to toilet! Alasan. Eh, betul la.. Dah setahun aku pakai kasut yang sama masuk meeting dan buat kerja-kerja rasmi. Apa kata aku beli sepasang. Tapi tadi tak sempat nak beli kasut. Lunch hour kan.. Takkan nak berangan macam weekend.. Bila ntah nak dapat kasut baru. -_________-




saya suka putih kot





thanks korang!




Love,
Tata!









3 comments:

zOeY zAu YaH said...

t-shirt putih mmg cantik kan..

LiNda said...

Heee..shopping memang best kan. Jangn terlajak shopping sudah. Sekali sekala beli kasut ape salahnye kan...

Dah follow ur blog, thankz visit my blog. Feel free to follow my blog..:)

Cik Saila said...

@zoey : kan? hehehe :)

@Linda : thx ya follow my blog :) sy dh follow yr blog dh.. hee :)