CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 4, 2012

Idea : Peach untuk pengapits saya

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Sorry sebab publish pasal idea je. Bosan ya korang.. Nak buat macam mana sayangs, idea tengah ada DAN mood 'to be a wife' sudah tiba. I really can't wait to be a good wife. Wink! Yup, ianya bukan mudah.. Tapi ianya pengalaman hidup paling indah. Kan? Lebih-lebih lagi bila lelaki yang setia menemani kita can't wait to be a husband jugaaaa.. Weehuu! Okay, enuf.

Back to the tittle.. Disebabkan ada majlis nikah yang berbeza hari dengan majlis makan di dewan, ibu aku tanya warna yang aku nak semua orang pakai pada hari tersebut. Wahhh, semua orang pakai. Paksaan sangat kan.. Haha. Takde lah paksaan pun.. Tapi lebih kurang paksa rela la.. Boleh kan? Boleh laaaa..






































 
saya putih,
pengapits (sedara mara + kawan rapat) peach
yes, they are my pengapit. ramai kan? saya suka!



thanks korang!


Love,
Tata!


2 comments:

NuLea said...

adakah saya juga salah seorg dr pengapit kamu? heheheh...

Cik Saila said...

yup! wajib ya kamu :))