CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 3, 2012

Idea : Mini dais yang saya suka

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Korangs!

Sebelum tidur ni jom berangan sikit pasal mini dais.. Weehuuu!
Aku terpaksa (heee!) memikirkan tentang mini dais untuk majlis nikah nanti. Plan asal takde dais sebab nikah dekat masjid lepas tu lari marathon pergi dewan untuk majlis makan pulak. Tapi disebabkan ibu dan bonda En Gaban request kami pakai kaler putih untuk nikah DAN makcik aku nak support beberapa benda untuk majlis nikah kami nanti, so terpaksa (heee! again) lah aku memikirkan tentang dhia dais. Dais terpaksa dimasukkan ke dalam list sebab majlis nikah berasingan dengan majlis makan di dewan. Sobsobsob! Banyak plan asal berubah.

So, as usual.. Less is more. Blame me if you don't like my choice. Hiks!















Perkara paling terharu adalah bila best fren sendiri volunteer nak buatkan dais untuk kita. Hukhukhuk.. Takpe Ifah, nanti kau apply cuti banyak2 untuk aku eh,eh,eh? Nanti kita sama2 tak tidur malam siapkan dais aku ya.. Terharu sangat tadi. Sobsob! T______T



thanks korang!


Love,
Tata!

2 comments:

Eifa said...

Tk sabar bila nk tiba saat bahagia tu :)

Cik Saila said...

huhuhuhu..msti cantik kalau ko yg bt kan.. <3