CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 21, 2013

Conversation #6

Assalamualaikum.


Malam tadi duduk depan dressing table, bersiap-siap nak keluar. Suami jenis suka menunggu aku bersiap dalam bilik. Tengok apa aku buat. Paling boring dia akan duduk dekat birai katil tunggu sambil main game kat henfon. Untung sangat kalau dia tak perhatikan aku bersiap. Kalau dia perhati, fokus 100% ada je mulut dia nak bercakap. Huh!

Sambil tangan setting shawl baik-baik atas kepala, tiba-tiba Suami bersuara sambil gelak kecik..

"Nape ayang tak pakai selimut je.."
"Susah sangat berbelit-belit.." hikhikhik.

Sentap okeh!! Ada patut dia cakap shawl tu patut terus pakai selimut je??

Hello, shawl okeh, shawl.. Haruslah berbelit-belit.

Sampai rumah Ibu masa tengah makan malam dia ulang lagi dekat adik aku Leha. Dia cakap better aku pakai selimut je.

Damn!

Kang aku pakai selimut betul-betul baru dia tau. Dia drive, aku tido kat sebelah, padan muka. Hehehehe!!




Love,
Nursaila Norman!

19 comments:

Kesuma Angsana said...

hehehe.. sweetnyer

Iera'ra Nordin said...

miahahahahaha ..
ada ke dia nk suruh saila pkai selimut
nnt kalo iera jmp dia g ,
iera kasi selimut , biar saila pakai ...
kita tgk dia boleh thn @ x tgk wifey dia pkai selimut ..
mintak sgt nk suruh saila pkai selimut kn...

EIKA said...

hahahahaha...ika taw napa dia ckp mcm 2 saila.dah boring sgt la 2 :P

Rina Ellisa said...

hihihihi.. comil je :P

Nuriesya Nadia said...

Menjemah gila Saila kalau pakai selimut. Camwhore 1 kali kannn~ :P
*can't imagine it. kbaiiii*

Norhazrina Abdul Hamid said...

haha kelakar okeh..tau x asben sy pun mcm tu..tp dia x cakap selimut..dia kata karpet / curtain..sbb sy suka pakai pashmina..pashmina kan design die ala karpet sket..hahaha

Nursaila Norman said...

Ka : xsweet akak..kecik ati okeh..hehe

Iera : hahaha..ok,nnt kalau iera jmp dia lagi bg dia selimut blk ofis eh :D

eika : boring ke..hehe..sabar jela :D

Rina : :P huhuhu..

NN : haha..menjemah yer?? nnt saila camwhore bg korg tgk saila pakai selimut..kehkeh :P

Rina Hamid : haaaa..pashmina la rina,apasal saila g taip shawl..ciss,cisss..tu la tu..sabar jela org lelaki ni kan..hehehe

cikCT said...

suka statement saila yg last tu,

"Kang aku pakai selimut betul-betul baru dia tau. Dia drive, aku tido kat sebelah, padan muka. "

HAHAHA.nak jwb mcmtu lah kalau ada org bunyil2 kat kita nnt :D

anariffin said...

macam2 gaye kan dorang ni...
same je naseb..
asek kene komen je..
bile tggu kiter bersiap...
p series lawak..cube 1 day./.saila amik je slimut..tgok ape lak die kate..haha

Amalina Ali said...

HAHAHA. comelll. org lelaki dia memang gitu. sukati tekak dia je nak bercakap.

oshinz said...

kite selalu diberi laluan untuk bersiap dulu. tapi kalau si dia dah siap dan kita masih mengadap cermin, wujud pulak insiden berebut cermin. hehe.

LiNda said...

muahaha..laki memg begitu kan..

cha said...

haha husband i lg teruk. i bebel2 kt dia pastu dia ckp 'yelah ustazah seksi' haha sebab ms tu baju kt leher i mcm terselak sikit haha bengong punya husband :p

Ann@zanyra said...

Hahahah...lwk la gaban ni...tu motip suruh siap cepat ke ape tu..hihihi

Qaseh Mummy said...

hahahhaa..sebijik cam hubby kite..die ade mcm2 name untuk tudung kite, tudung tasbih,,tudung alas meja, haih

Miss Volvo said...

hahahahhaha comelnya :)

s h a said...

Ehehe...sentap gak la.org laki memang simple kn,tgk kte susah2 mulela nk komen itu ini.sabo jela.tapi saila ngan hubby memang sweet.

*saila...thanx a lot.sha da okay cket. :)

NurSalihah Norman said...

hahahahahahahahah... tu je yg mampu dari aku... :p

ayut said...

kih3x...pkai selimut pon boleh...slimut corak ye cantik tak kak yg en gaban tu suruh pkai :p tu baru lilit2x je kak.lom lg nnt akak letak pin yg comel2x berderet lg tu.klu bt nnt kang ada ckp bnda len nnt :D