CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 29, 2013

Flat Shoes : Mustard & Grapefruit!!

Assalamualaikum.

My 3rd entry! Fuhhh.......




Hampir setahun tak bershopping sakan. Tadi singgah Alamanda. Macam biasa la, kasut dan Nursaila memang tak dapat dipisahkan :P Sampai dua aku amek dari Vincci. Vincci memang sedap pun :) Tak pernah satu pun kasut Vincci yang mengecewakan. Masa kawen haritu beli Primavera, sampai rm200 takde la sedap mana, tak sedap sangat senang cakap. Sedap lagi Vincci walaupun harga tak cecah rm100. Sedap, yummy, macam aiskrim. Malangnya Vincci takde yang sesuai untuk kasut kawen aku haritu. Yang Nose tu tak payah cakap lah apa dia. Cuma terkilan, nak gelang Nose tadi, cantik yang amat. Beriya pakai pastu tengok kat cermin, tapi letak balik. Nanti kena sound dengan Suami. Wu, wu, wuuu!

Ada kasut dekat rumah baru pakai sekali dua, pastu simpan terperuk tak pakai-pakai. Kalau jual second hand item ada orang nak beli ke? Saiz 5. Ada? Ada? Hehehehe. Kalau yang aku suka memang tunggu sampai dah sadis baru simpan, bukan buang tau, simpan. Hahaha. Taktau nak simpan sampai bila. iheeee.

Oh, flat shoes. Selesa. Tu je. Senang dan selesa nak jalan kaki lama-lama (tawaf shopping complex) dan jalan-jalan naik double R Suami. Takkan nak pakai heel, wedges. Boleh la, tapi i dah tua u olls.. Flat sudah la :P

Aku tingtong sikit harini, sampai 3 entri aku taip. Sesambil buat kerja boss mintak dari pagi tadi. Damn!



Love,
Nursaila Norman!

17 comments:

EIKA said...

sakannya shopping saila....ika baru dok planning nak p beli kasut gak.huhuhuhu...selama ni byk kasut heel ja,ni dah preggy kena beli flat la.....

Diyana said...

saiz 5??
keciknya kaki dia... hehe

oshinz said...

bestnya.. selalu pergi vincci susah nak jumpa yang berkenan. hehe. sama jugak dengan nose. kihkih.

cikCT said...

hebat saila sampai 3 entri harini!

hehe

Nursaila Norman said...

eika : btl2.dh pregnant ni kena kasut yg comfort..pernah saila jmp kat hush puppies..ya allah selesanyaaa..try la cari :)

Diyana : hehehe..xde la kecik sgt.. :P

oshinz : kan..kadang2 kalau nasib terjmp yg berkenan grab je..kang nyesal :P

Nursaila Norman said...

cikCT : tula..tetiba je..qada utk beberapa hari yg xde entri tu..boleh x cenggitu? hehehehe..

orked violet @ SYA said...

suke kaLer mustard! hehehe

orked violet @ SYA said...
This comment has been removed by the author.
Nuriesya Nadia said...

Kurlasss sampai 2 pasang dia rembat. Hahaha. Grapefruit tu dah macam makanan pulak kita nampak. :P

Miss Volvo said...

wow arini ramai blogger cite pasal kasut vincci haha. size 5? keciknya kaki hihi

khadijah said...

sep sama size dengan dija size 5, tapi dija memang tak boleh pakai flat shoes, dah cube macam2 kasut tetap melecet, last2 pakai je la sandal.. flat shoes dah la cantik2 tengok je la huhu

Lyaa Suriany said...

love the colors sisss

Siti(zoey) said...

comelnya...

LiNda said...

linda sgt suke dgn vincci. tak pernah curang dgn vincci, smpaikan kasut hantaran pun nk vincci jugak , best kan vincci..selesa je..cntik kasut saila tu, warna ceria je :)

NurSalihah Norman said...

chantek! huhuhuh... nak shopping juga :D

Kesuma Angsana said...

nice ! suka2

Zana Adieyza said...

tomey la kasut tu.. zana pulak x berapa selesa pakai kasut flat.. tp tgk saila beli ni nampak macam best jer.. hehehe..