CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 5, 2013

DIY : Paper Flower Arch

Assalamualaikum.


Hello beauties! Hello!

Maaf lah ye, sangat tak sempat nak meng'update' blog, kalau ada benda nak di kecoh-kecoh kan pun macam nak kena fikir dua tiga kali sebelum tulis. Biasa la, citer pasal diri sendiri.. Kang ada pulak yang kena keji, asyik citer pasal aku je kan. Hehehe.

Bukak-bukak blog 'Ya Allah, dah ada 300+ followers rupanya?'. Terkedu, terharu jugak. Sebab rasanya blog aku ni banyak mengarut je kan. Sabar jelah followers ye kalau sakit hati tengok aku update ntah apa-apa. Sobs!

Sempena hadiah untuk followers yang suka benda-benda diy ni, walaupun ahkak dah kawen, jangan risau adik-adik.. Ahkak tetap suka benda-benda diy. Tak buat pun takpe, dapat tengok pun jadi lahhh. Ahkak dulu pun takde la buat semua diy, tapi study, buat research pasal diy kemain lagi.. Banyak berangan nak buat dari buat betul-betul. Tak salah pun, orang kata cuci mata. Kan?

Nah, untuk followers yang nak kawen, yang tengah men'diy' segala macam, untuk followers yang dah kawen boleh lah cuci mata pastu sentap macam aku gak 'kenapa la aku tak buat macam ni dulu. haihhh', untuk yang takde sebab pun boleh.. Mari mencuci mata yer!



















































































Hoii, hoiii.. Main stapler-stapler jeeee.. Nampak macam senang kan? Kos pun murah je.. Beli tissue paper atau crepe paper dengan paper cup. Cantik! Sila mencuba siapa-siapa yang rasa berminat yer :) Thank you Ruffled blog. I adore your work! 

Sharing is Caring? Just for my lovely followers and silent readers!!
XOXO




Love,
Nursaila Norman!

17 comments:

cha said...

serius lawa giler!

ayut said...

fuyoooooooooooo....series punye kerja..men stepler jer tuuuu...hohoho..terbaiklah!

missGogreen said...

cantik..tp rasa mcm xpandai je..kang ntah apa2 jd plak :D

Nuriesya Nadia said...

Gorgeous gila !! :D

Miss Volvo said...

wah tak sangka semudah abc haha. tq for sharing!!

oshinz said...

DIY thingy always make me crazy!! haha. tapi nak buatnya idokla, crazy nak tengok je. khikhikhi..

SarahSyafiq said...

Boleh modify bg size kecik.pastu letak kt dinding.hmm,great idea la saila.boleh letak kt dinding ats kepala katil o atas tv.

LiNda said...

cantiknyeeee..n simple :)

Sharz said...

cantik!!! tp malas nak buat pulak... :P

Lyaa Suriany said...

OH MAI
nampak sng ni akk
tp kalau lya buat
mau ke lauttt ni

Amalina Ali said...

simple je kan. :)

s h a said...

Tengok care buat memang nampak simple.Tapi bila tgn sha buat blom tentu jadi.Haha.DIY yg menarik.Boleh buat idea utk bilik perantin ni.Sebab bilik perantin xde idea lg ni. :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dah 3 tahun berlalu.. kalau rasa2 nak bersanding lg untuk anniversary yg ke 3 boleh lagi ni buat.. hahaha

fif said...

kreatiff sungguh..maen stepler pn ley jadi gak ye...

Alyn said...

tgh duk google jgk tutorial paper flower ni. alyn suka :)

Syaffiqah Rahman said...

Kekekeke..kreatif sunnguh..thanks kak,boleh amik idea akak ni utk buat segala jenis bunga..bunga pahar,bunga letak kat hantaran,bunga decorate pelamin..sume laa..hehehe..

Kesuma Angsana said...

wah menarik sgt2