CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 13, 2013

REMINDER

Assalamualaikum.



Just a reminder, kalau nak tinggalkan komen tak perlu lah guna 'Anonymous'.
Tak salah pun guna link sebenar, nama atau apa saja supaya aku/saya boleh keep in touch dengan anda.
Boleh berkenalan. Kan?

Ada jugak yang guna 'Anonymous' tapi so far dia tinggalkan alamat email untuk di 'contact'.
Senang.
Kalau sebagai 'Anonymous' sahaja, susah nak berkenal-kenalan.

Kalau apa yang anda mahu sampaikan itu baik, tak perlu guna 'Anonymous' ya..
Just let me know :)

Tak adil la kamu lihat aku/saya.
Tapi aku/saya tak dapat melihat siapa kamu.

anyway 'Anonymous', terima kasih banyak-banyak.
noted :)







Love,
Nursaila Norman!

22 comments:

Nuriesya Nadia said...

Hai Saila , jom berkenalan. Hahaha. :P

Nursaila Norman said...

NN : harhar..lempang nak? :P

cikCT said...

hye puan saila!

nama sy siti noorhaniza.

blh panggil sy CT :D

hewhewhew

SarahSyafiq said...

maksudnya saila ada byk peminat la tu.hehe

oshinz said...

setuju sangat. dulu pernah juga anon datang blog. tapi sekarang dah tak allow anon comment. kihkih.

Nursaila Norman said...

CT : ye Ct nizah..apa kabar kamu? hewhewhew..org serius ni..huhu!

Sarah : huh? alahai..bkn boleh kaya pun sarah..huhuhu :(

oshinz : komen dah baik dah, xsalah pun komen dia tu..tp kenapa mesti guna 'anon'?. kalau reason dia xde blog, at least leave something utk sy tahu siapakah gerangan hamba allah yang baik hati tu..

lepas ni kena tiru oshinz. kan?

Nuriesya Nadia said...

Saila : Haippp janganlah tampar. Nanti jadi anon kangg. :P

oshinz said...

saila dear, oshinz pilih 'registered user'. hehe..

NurSalihah Norman said...

Nama dia tak sedap kot sbb tu dia guna anon je hakhakhakkk...

Nursaila Norman said...

NN : haha..okay2,x tampar..cium boleh? :P

oshinz : ok dear thx u!!

Salihah : ohh..begitu..hehehehe

Amalina Ali said...

Hai saila. Saya nak berkenalan dengan awk boleh?

Apa? Tak boleh??

Sombong la awk ni......


Merajuk!!

cha said...

tgk komen i kt entry bawah hehe

D Yatie said...

Hihihi. Setuju. Tapi kte ni pernah ke ad anon komen? Errr. x igt. :p

LiNda said...

Hai saila! Nama sy Linda, sy belum kahwin...marila tolong sy wat preparation...muahaha

Nursaila Norman said...

Amalina : Hai nana! bakal pengantin ni..jgn nk main2 sgt..g siapkan apa yg belum siap tu.. :P xpayah nak merajuk sgt :P

cha : ni bru btl reminder..hehe..ok i dh bc dh.. :D

Dyg : cuba ingat2 semula..hehehe

Linda : saya bru kawen..mari tlg saya memasak kat rmh..hahahaha

Kesuma Angsana said...

hehehe noted juga dik !

ayut said...

Hai...ni ayut...slmt berkenalan..hihihi :p saje jer kan :D

Miss Volvo said...

biasanya anon ni spam hehehehe

♥ Chacha said...

Hai saila.. selamat berkenalan. Dah kahwin ke belum? ehhhhhh.. hahahaha

khadijah said...

heee peminat misteri saila la tu.. jadi hati hati saila saila selalu diperhatikan..hee

Nursaila Norman said...

KA : hehehe..ok kak :D

ayut : selamat berkenalan B2B hihi :D

Miss Volvo : this one really pny..hehehehe..

chacha : Hai chacha..bruuuu je kawen..awk dh honeymoon kan?kan? haha

khadijah : haha..mcm kiah propa lak pulak dijah ni..bkn peminat la,penasihat misteri :))

Cik Puan Rara said...

sy bukan anon.hehehe