CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 8, 2013

Urggghh!

Assalamualaikum.


Menggelabah betul tajuk.

Esok ada Ujian L. Baru nak amek. Eh, bukan. Ambil kali kedua selepas lesen L aku dah tamat tempoh. See? Nak amek lesen pun malas. Masa tu belum ada kereta. Semangat takde. Sekarang dah ada baru semangat berlebih-lebih. Haha.

Niat dihati malam ni nak baca buku. Dah kalau kerja ofis kena bawak balik rumah LAGI nak baca macam mana? 

Tawakal je ke esok? Usaha takde, tetiba nak doa pastu tawakal? Boleh ke cenggitu? 

Suami dah sms tadi, dia suruh aku baca buku malam ni, nanti dia belanja Domino's. Domino's aku nak. Baca buku taknak. Hehehehe!

Kalau fail esok nak kena ulang. Masa lagi, tenaga lagi, nak kena apply cuti lagi. Dah la apply yang esok ni pun huru-hara hidup aku dibuatnya dengan alasan sebelum aku cuti sehari, banyak hal-hal yang esok aku kena siapkan. Taknak susah kan orang sambung kerja aku pastu menyusahkan orang.

Orang susahkan kita takpe, ye dok?

Malam ni nak kena sambung draf ucapan En Bos suruh. Sedih je tadi. Ni pun ada lagi 1 keja belum siap. Esok katanya nak meeting, walaupun aku takde esok, tapi aku punya part nak kena ada jugak. Tapi satu apa aku belum buat lagi.

Macam mana?

Macam mana wehhh?

Update blog boleh pulak?

Ini terapi.

kehkehkehkeh!


thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

15 comments:

Mira Adzlia said...

chaiyok!!demi dominos..sila baca buku..hihi

Nursaila Norman said...

haha..demi domino's ye..bkn demi lesen..hehehehe! tq2!!

ros_reeza said...

hihi.. demi dominos? no..no.. tak boleh camtu.. hihi
moga berjaya ye esok :)

khadijah said...

All the best dear, selamat belajar memandu :) sedap pulak, nak dominos gak..hehe

FY said...

saila...gud luck dear..jom la join..takpe...mule2 mmg ler malu..lama2 nanti =)

fifie said...

Jangan berdebar untuk esok, chaiyok chaiyok.

Shizan Syafik said...

gud luck saila.. :)

Lyaa Suriany said...

good luck akk.
hehe

cik mah said...

gud luck ye saila...

ayut said...

smbil bace entry tbace about me...hihihi...kak saila boleh!bt leklok ea...kena jgk bace buku tu sbnr ye..xblh xbce..klu blh hafal lg bagus.bukak buku tau kak saila...

cha said...

goodluck :D

Amalina Ali said...

cepat dpt lesen. nnt boleh dtg jb time wedding nana. HIHI

tz said...

update blog is terapi.. i like..

sis, sy add blog kamu kt blog sy ye..
terapi minda bace blog orang hari2..
kekeke..

Kesuma Angsana said...

all the best ye dear

Rina Ellisa said...

Update blog memang terapi kn saila.. eh! hihi :P