CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 30, 2013

Wordless Wednesday : My Feveret Area

Assalamualaikum.


Arm Chair with Table Lamp + Alphabet S & S !!




hadiah kawen yawww!
kepada yang memberi hadiah sila tinggalkan komen.. hikhik!
sukaaaaaaaaaaaa sangats-sangats!
S & S


Beads + Jars and Bottle

recyle dari hari kawen  :D
small pillow, jars hantaran.
kotak harta karun?
orkid?
dari pelamin nikah kan? hikhik!!



satu set lagi duduk jauh sikit, taknak simetri sangat T_____T


Langsung tak wordless. Wu! Wuu! Tengah bertabah hati nak pasang wall shelf cuti wilayah ni, dengan harapan lebih banyak benda aku boleh letak especially buku. Dan dengan tiba-tiba, rumah aku sangat tak praktikal untuk ramai orang. Damn! Memang kena buat style Jepun jugak ni. Coffee table, alas tempat duduk and have some tea, please :) Aku perlukan lebih kabinet untuk hiasan dan buku. Tapi takut semak dan sempit. Huhuhuhuhuhuhu.

Sekarang ni asyik berdiri dekat setiap penjuru rumah sambil bercekak pinggang macam mandor. Dengan harapan idea datang supaya rumah nampak fleksible. Tapi macam mustahil je. *nangis*



thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

26 comments:

Amalina Ali said...

wow. sweet je rumah saila. S&S tu beli kat mana ek dear?

Anonymous said...

DECO RUMAH I , PLISSSSS
-Q-

Rina Ellisa said...

waaaaaaaa.. cantik saila :D

Saya Disini said...

cntiknye

Nursaila Norman said...

Amalina : bestfren hadiah kan ms saila kawen aritu..huhu

Anonymous : huh?? huhuhu..

thx rina & tini :))

chu-E zHuL said...

hehehe ye aku comment la ni : sangat sweet & simple okeh! akhirnyer ko tunjukkan jugak alphabet tu ko letak kat ne .ngeeee.chantek okeh, aku jeles, jumaat ni gak aku nk g ikea beli table tu nk letak alphabet aku :)

Kesuma Angsana said...

KA pun suka sangat hehehe

missGogreen said...

Ooooo..Zul ke org nye?oit...nnt aku pun nk mcm ni jgk boleh??kekekekke

Cik Rad said...

mmg just nice je susun aturnya.. cayalah!!

Nursaila Norman said...

chu-E : kehkehkeh..lama kot tersimpan dlm kotak hadiah ko tu..sila lah ke ikea eh, tolong beli gak utk aku 1..hehe :D

KA : tenkiu KA :))

missGogreen : ye,zul la org nya..hikhik :D

Cik Rad : yeke,thank u..hehe :)

Cik Puan Tqah said...

pandainye deko..tqah deko kelaut.. dok pikir susun atur perabot.. susah sebab ruang x best.. sabo je la rumah sewaa

khadijah said...

wow comel giler rumah saila, pandai la saila deco, biar simple dear, bagi nampak luas, kalau banyak barang nampak sempit gile nanti tau :)

MISS.FIFI said...

S & S tu nampak cool...

My Life's Journey said...

Pandainya dear deco umah...cantik ..kemas n kreatif umi tgok tau

orked violet @ SYA said...

owh.. kLW Sya jiran ngan Saila da lame invite Saila datang umah. mntk opinion+deco kan skaLi. hikhik

Ana said...

rajin n pandai saila mendeko umah..:)akak minat jugak nak mendeko..letak barang perhiasan kecik2 tp ade anak kecik yg buas2 belaka amat ler mustahil semua benda akan duduk elok kat tempatnya..hehe..so deko ler umah yg praktikal sesuai dgn anak2 kecik..hehe..tapi antara masak ngan mendeko umah akak lebih berat memasak..hahaha..nampak nau kuat melantak!hehehehee

SarahSyafiq said...

cantiknya rumah saila.dah deko mcm2 dah.tp mcm tu la perempuan, selagi tak best mata memandang selagi tu nak buat something.

ayut said...

:) tang berdri cekak pinggang tu klu ayut kemas umah pon sama...mikir nk ltak mne..nk arrange cane..nk ltak ap.blh ke.tak blh ke..hahhaha..all the best dlm mendeco ye kak saila :)

cha said...

serius lawa. i memang suka simple simple camni. less is more :)

oshinz said...

suka chairs tu. beli kat mana dear? hehehe. mind to share how much? cantik okeh. sangat kemas!

LiNda said...

serius cantik..nmpak kemas, simple dan tenang..i like :)

fifie said...

Jealousnya dengan orang kreatif nie. Rumah Saila memang cantik sangat, simple tapi elegant. Gaya orang muda. Hehe

Ziema said...

Pandai la awak deco rumah. Simple yet nice sangat. Bila lah Ziema nak deco rumah sendiri ni huuu :)

s h a said...

Saila...cantiknye.Nak mcm tu jgk boleh. :)

UMIE SUE said...

CANTIKKKKKNYEEEE RUMAH AWAK.SUKE TENGOK.

IMaH said...

Cantik rumah saila! kemas.