CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 26, 2013

DIY : Doily Paper

Assalamualaikum.


Hello peeps! Hello lovelies!

Baru aku teringat dan tersedar, rupanya masa majlis kawen aku dulu, aku takde pun guna doily paper untuk any kind of diy's project kan? Orang lain comel-comel je diy doily paper dekat brown paper untuk goodies, buat kad kawen pun ada.. Lagi apa eh? Ohw, centerpiece.. Centerpiece aku tak beriya pun, so consider tak tersenarai dlm diy's project lah eh. Boleh pulak macam tu. 

Doily paper ni memang praktikal kan? Banyak cara kita boleh pelbagaikan dia.. Meh sini nak share untuk B2B yang nak kawen tahun ini atau tahun depan.. Still 'in' lagi doily paper ni, sebab dia comellll sangatsss!






www.landeeseelandeedo.com

Warna-warni dari yang biasa, cantik! Boleh try ya B2B :)

tetiba teringat, dekat fan flower! kan aku guna doily paper.. rindunya dekat pelamin nikah :(

thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!


6 comments:

Miss Dilla said...

Doily paper ni mcm2 bnda boleh buat kan... Dila pon igt nk wt smthg utk wedding nt..hrp2 m'jadi la.. :)

Kesuma Angsana said...

mmg cantik lah & kreatif

Ana said...

tq saila...akak tgh pk nak mendeco birthday party anak akak..post saila membantu akak yg kekeringan idea..:)

khadijah said...

doily papaer cantik kan, sekarang pulak ade macam2 colour.. tapi dija pun tengok je tak buat pun, malas :)

oshinz said...

hehehe. siapa berani nak wat tema warna warni ni memang salute sama dia. dah lama tak singgah sini. sorry saila. =)

laskar pelangi said...

cantik dan simple:))