CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 18, 2013

First Order : Small Pilliow

Assalamualaikum.


Untuk pertama kalinya aku buat small pilllow untuk B2B, ambil masa lah jugak nak buat benda ni. Tapi hakikatnya buat untuk diri sendiri masa nak kawen dulu lagi teruk dari yang ini. Yelah, buat tempahan orang kena la komited lebih. Hehe :D

Dah selamat pun sampai ke tangan B2B tersebut. Alhamdulillah siap, dah harap sangat-sangat B2B Wanie suka. Memang ada cacat cela jugak small pillow tu, sebab B2B request nak bersaiz 3'x3'. Comel sangat saiznya pun :) Lastly aku request kat tuan punya badan supaya pillow turqouise buat saiz 4'x4'. Untuk mengelakkan lebih cacat cela terhaap pillow. Shian pillow tu nanti. Huhuhu.

Tetiba rasa macam rapat pulak dengan B2B berkenaan memandangkan kitorang asyik ber'sms'. Macam adik dengan kakak pulak. Awwww! Gedik sudah datang ;p


Ini lah dia cute pillow (aku je panggil cute, ntah ye ke tidak cute) tempahan B2B Wanie :) Dia request tiga warna. Which the colors sangat lahhhh comel. Aku pulak yang geram. See, pillow pink dengan cream bersaiz 3'x3'. Pillow turqouise bersaiz 4'x4'. At least first time pillow dekat hantaran bersaiz variasi :)) Memandai aku je. Tetiba warna pilliow beliau seangkatan dengan warna cadar lak kan?? Hahaha..

Disebabkan aku hantar sendiri pillow ni ke tuan punya badan, sempat lah jugak aku jumpa B2B dengan mak dia. Pastu aku macam menyesal lak aku borak macam mak-mak wehh. Tak comel langsung. Huhuhu!!

B2B Wanie, nice to know you (silent reader nih), many thanks sebab percaya kat akak untuk jahit pillow kecik ni. Harap sangat hantaran awak nanti jadi super gojes, amin :)

Berminat untuk tempah? Rm1.50/pc. Minimum order 35biji :)
Just email je eh :)

Dulang hantaran available starting Mac 2013. Rm5/pc sahaja :)


thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

21 comments:

Mrs Lurve said...

comelnya!!

cik mah said...

mmg tomey sngt....bnyak2 ni best ni..hehehe

Fyka said...

comell sgt nihh

fif said...

so cutee..bape saiz bantal cute ni ye kak?

ayut said...

silent readers yg menjadi pelanggan...hihihi..pasni tak kire..ayut nak kak saila jahit beads kak baju ayut...hahaha. :D

Kesuma Angsana said...

sgt comellah... moga terus maju jaya ye dik

Miss Volvo said...

wah. bagus ni boleh buat bisnes :) semoga berjaya!

Cik Puan Rara said...

saila,nk tgk dulang tu cane.

ooo dh buat perniagaan eh skrg.bagus2.hehehe

Nursaila Norman said...

fif : pillow pink dgn cream saiz 3inci x 3inci. pillow turqoise 4inci x4inci :))

ayut : hahaha..boleh2 :) utk ayut boleh je ;p

rara : entry dulang tu ada kat sidebar blog saila ni je :))

ayut said...

beres..nnt free2x akak check email ea ^^

kyo_9 said...

wow!
moga bisnes berkembang maju~

Liza Razak said...

alahai comelnye..pandai betul awak buat :)

missina said...

Masih tk faham nk guna bantal tu utk letak hantaran?maaf tk bape fikiran kreatf sgt sy nih...heheee

Nursaila Norman said...

missina : maksud kat hantaran ialah letak dekat dulang hantaran, kat celah2 brg hantaran..just nk nmpak penuh je :)) kalau nk gambaran jelas,boleh klik dekat label 'review' atau 'order please' :))

Fana | Aqim said...

cantik!nampak kemas je jahitannya... :)

Alyn said...

Alahaii comel nya diaaaa. rs mcm nak lambung2 je haha comel sgt warna pn pastel colors :)

Iera'ra Nordin said...

weee....comel sgt .

colour dia pon sama ng colour cake yg kita ber2 jatuh hati tuh ...

ekekekeke ...

Semu@ R@s@ said...

salam saila nk tanya awak gna kain pe erk utk wt small pillow...tq

Nursaila Norman said...

semua rasa : kain yg saya guna ni bkn chiffon n bkn satin..sy pun xtau nak describe mcm mana.. :( xlicin sgt tp xkesat sgt..sorry eh,xtau nama apa kain ni..huhu!

Nuriesya Nadia said...

Saila saila saila !! Bantal tu bukan sewa kan ?? :D

Nuriesya Nadia said...

Saila Saila Sailaaaaa ! Kita ada email awak. Nanti reply eh eh eh. :DD