CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 26, 2013

my 'new' baju kurung : POLKALACE

Assalamualaikum.


Hello!

Dah lama rupanya tak camwhoring haha! Aku berhenti buat kerja-kerja rasa muda tu sejak decided nak kawen. Taktau la sama ada busy, tak terfikir atau secara naturalnya aku rasa 'eww, camwhoring? suami kan ada.. paksa la dia snap picha kita' Hehehehehe! Dulu lain, dulu takde sape nak layan aku snap picha.. Sendiri snap lah kannn.. Ingat adik-adik aku nak layan kakak dia ni ke? kehkehkeh ;p

Opps, bukan nak cerita pasal camwhoring.

Psssstt, harini aku pakai baju diy. hik! Tak sabar-sabar kannn.. Pagi-pagi lagi staff yang aku cakap baju dia sama macam aku tu tegur. Dalam toilet pulak tu, taktau nak nyorok mana. Huhuhu! Lepas tu on the way ke cafe, sorang lagi staff tegur. Lelaki pulak tu. Tau dia cakap apa??

'baju dalam FB eh? kehkehkeh'

Jahanam. Ni lah akibatnya masukkan picha dalam FB. Tak boleh cover line sungguh. Cover line la sikit, buat-buat tak nampak ke kan.. Jatuh saham aku pagi tadi.



Ini Mr. Boboi. Hangin je aku tengok dia tidur atas baju aku. Dah la dah iron. Kuasam sungguh! Lepas iron aku letak baju kat belakang aku sebelum sangkut dalam bilik, malas nak hantar sehelai2, konon nak lump sum la masuk bilik.. Toleh belakang tengok dia tidur macam tu. Nasib tak kedut. Kalau kedut malam tadi, memang aku suruh dia iron balik baju aku. Suka la tu dengan baju iolls.



camwhoring!!
bulatnya muka aku T____T'



harus tutup muka bulat :(

Selalu pakai tudung warna hitam kalau dengan baju ni, tapi kali ni pakai dengan tudung putih supaya macthing, supaya aura lace lebih menonjol. Wink! Wink! Tak kisah la orang nak cakap apa pun, tapi tau la kenapa aku suka giler dengan baju ni. Maybe selesa kot. Yup, memang selesa gila.. Semuanya terletak elok je. Baju ni baju siap, beli dekat Jln TAR Kuala Lumpur. Dah 2 tahun baju ni berbakti. And know, sudah ada imej baru iheee :)

Adik aku Leha dah booked nak pakai ke ofis dia. Main booked2 pulak ehh.. Nak charge lah macam ni. Hehehehe! Sape lagi nak book? Meh book meh. Hihihihi :D

Till then, wish me have more, moree, moreee ideas for all of you eh :)

p/s : Polkalace is Polkadot plus Lace. Haha!



thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!



8 comments:

Kesuma Angsana said...

mmg nampak sweet sgt

Mira Adzlia said...

cantik2 :)

khadijah said...

hehe kalao dija kan baju yang dija suke confirm yang tak payah gosok, pemalas gile kan..hehe comel je kucing saila pun suke ngan baju saila hee

cha said...

i pun ada baju polka hitam putih camni tp kain dia putih hihi cuma tak sekreatif u la letak lace sume hee

Iera'ra Nordin said...

kemain g kucing tu posing ye saila ..
hehehehe

s h a said...

Saila memang kreatif.Comelnye baju.Nama polkalace pon sweet je.Hehe.Suke3.

D Yatie said...

I always adore ur creativity dear!

ayut said...

tgk...kuar dh perkataan baru...polkalace...hahaha...mcm2x la kak saila ni..hihihi.cantik! ^^ hope nnt ada idea bernas lg yg kuar pasni ^^