CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, February 3, 2013

Veil : Bride 2 Be From Perak

Assalamualaikum.


Taktau nak describe macam mana.. Nak kata puas hati memang tak, rasa macam nak touch up lagi, tapi taktau nak touch up apa dan kat mana. Takut jadi lain pulak. Huhuhuhu..

B2B dari Perak, this is your veil. Harap sangat anda suka T______T Ini first task aku ambil tempahan jahit veil + beading + patch lace, alhamdulillah :) Maaf sangat-sangat, picha tak cantik. Huhuhuhuhuhuhuhu! Warna sebenar lain sikit dari yang ini. Pencahayaan tak cukup. So bad :(

Oh, lupa nak mention, ini adalah tudung half moon. Bakal pengantin nak aku buatkan veil versi tudung half moon :)






thanks korang!


Love,
Nursaila Norman!

10 comments:

LiNda said...

Cantikla saila, semoga makin ramai yg tempaj kat saila. Tangan saila mmg berseni kn ;-)

D Yatie said...

saila.. it can be your source of income soon.. trust me! ohhh...envy you! huhuhu.

Lyaa Suriany said...

cantiiiik

Syaffiqah Rahman said...

Cantiknye..sgt kreatif..

ayut said...

cantik dh tuuuuu ^^practice make perfect...hihihi

♥ Chacha said...

meriahhhhnyaa saila... suka tengokk.... dah okeyy sgt ni.. cantikkkk! *komen mcm daku ni pengantin tu je.. hikhik

s h a said...

Cantikla saila.Suke3. :)

orked violet @ SYA said...

cantek La saila.. creative sangat..! all the ebst taw! =)

Kesuma Angsana said...

for KA sgt2 cantik dear !

kyo_9 said...

moga lebih ramai yang berminat nak pakai tudung bila lihat pengantin pakai nih :)