CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 12, 2013

Luahan Perasaan : OUR BIRTHDAY sobs!

Assalamualaikum.


Tajuk takleh blah kan, kan, kan.....

Okay sebenarnya sabtu dengan ahad ni birthday kami Suami Isteri.. Selepas bertahun-tahun berkawan, akhirnya ini lah tarikh yang ditunggu-tunggu.. First time jatuh hari Sabtu dan Ahad, gila tak suka? Sebelum-sebelum ni memang la celebrate 2 hari berturut-turut, tapi belum pernah lagi jatuh pada weekend. Lagi pun celebration sebelum-sebelum ni ala kadar jelah.. Makan dekat Kg. Bharu.. Tu kira jauh okeh, kang Ibu aku carik mati aku.. Takkan nak kissing-kissing, peluk-peluk, laga-laga pipi 'babyyyy, epy birthdayyyyy..taaaayang baby angat-angat' Gila?

Ni dah kawen u oll, dah kawen.. Haruslah menyimpan hajat nak celebrate sampai ke pagi walaupun hanya di McD membuang masa sambil makan fries. Uhukhukhuk.. Tapi apa kan daya, Suami ada konvoi ke Pahang pulakkkkk. Hangin je aku.. Siap ugut pun still pergi jugak memandangkan dia sudah bayar dan kononnya dia adalah orang penting dalam konvoi itu. Konon. Cis. Aku nak ikut tapi semua yang pergi hanyalah lelaki semata-mata dan duduk satu rumah dipanggil homestay. Bukan lah sebuah hotel. Damn di situ. Pastu aku ada hati pulak suruh Suami stay hotel, yang hado.. Felda katanya.. Berangan jelah aku nak ikut.

Mesti la kecewa yang amat kan.. Dah la dah kawen, birthday pulak jatuh pada weekend. Yo, yo je nak celebrate manja-manja kat tengah-tengah KL bajet macam anak muda berpeleseran.. Yang hadoooo T___T

Baru je i olls nak buat suprise, terus cancel. Suprise sudah ditarik balik. Padan muka. kehkehkehkeh.. 

Errr...... Nampaknya kena celebrate sendiri lah.. Suami call guna hotlink free call untuk birthday i olls taknak angkat. Perghh, siap bagitahu kat sini.. Bocor lah rahsia. Hadiah pun tak payah. Kek pun tak payah. Kiss pun tak payah. Semua tak payah. Edisi sentap. Huhuhuhu!!























Happy birthday untuk diri sendiri on Sunday. Untuk Suami on Saturday TAK PAYAH. Sentap lagi ni.  Huhuhuhu.. Sedap pulak pop cake.. 

Eh? Sudah tua?!! Damn T____T



Love,
Nursaila Norman!

17 comments:

Cik Puan Tqah said...

eh..bday selang sari..sweet..samela ngan bday tqah n hubby selang sari gak.. happy bday saila.. jgn sentap..hihi

missGogreen said...

hahahha..ok geng..i pun tgh sentap pasal birthday i ada org buat bodoh..

Kesuma Angsana said...

takut lupa, Wish happy birthday to both of you in advance yer !

Nursaila Norman said...

Cik Puan Tqah : oh,ohhh..selang sehari jgk ye.. :) tula,xnak sentap2 dh..nk tggu mlm ni kot2 ada sesuatu..hikhikhik

MG : diorg berpakat ke apa? hehehe.. tunang kamu dh ada kat kl lum? jahat tau depa ni..huhu!

KA : thank you KA..tula,jatuh pd sabtu ahad kan..mmg xberblog kalau weekend :) thx again :))

SarahSyafiq said...

happy birthday saila..terliur tgk candy tu.
tak pe, hari lain pun boleh celebrate sama2 kan.

Ann@zanyra said...

alololololo...kesiannyeeee dieeeee...dpt sambut manja2 ade hal pulak cik gaban tu yea..nk kene die ni..hihih..

buat belated celebration la;)

Ann@zanyra said...

eh..lp pulak nk wish siap2...HAPPY BIRHTDAY korangsss...

Nursaila Norman said...

SarahSyafiq : kalau nk buat2 merajuk xyah belated terus..hihihi! xterfikir pun,thx yer sbb ingatkan psl belated birthday :)) XOXO

Ann : tula..boleh tlg marahkan en gaban bg pihak saya x? hehehe.. thx ann :)) thank you sooo much :D

Jajas said...

hb...

cha said...

eee kalau i pun sentap. kalau sakit mcm kazaa adala excuse kan? haha ni pg konvoi plak dgn kwn2 fuhh nasibla husband i pikir i dr kawan dia haha sian u. apa kata u pg celeb dgn kwn2 u je. takkan u nk bersedih je kt rumah sensorg kan.

happy birthday in advance dear :D

cik hani said...

wah..tarikh besday dekat2.. itu sudah baguss..
jangan sentap ye. merajuk 44x xpe..

Semoga kalian sentiada dalam rahmat tuhan...

Shizan Syafik said...

saila, bestnya selang sehari je.. hepi bestday esok saila.. hehe.. wish awal2.. :)

cikCT said...

bestnya besday selang sehari..

tapi agak sentap disitu bila tak dpt celebrate sama2 utk 1 year as hubby & wifey kan.hihi

takpe saila, ada lagi tahun tahun tahun depan nk celebrate sama2 tau :D

hepi bday dear! yg ke err errr ?

Diyana said...

happy belated birthday Saila...
sentap sungguh dia ye...
majuk habis2an... hahahahaha

LiNda said...

Happy bithday saila! jangan sentap lame2, hehehe..

NurSalihah Norman said...

hahahahahah.... kelakar lah korg nie :p

Cik Puan Rara said...

haahahahaha lwak lah u ni dear!