CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 5, 2013

#1 : My New Header

Assalamualaikum.


Hahaha.

Ini lah header ke-3 sepanjang aku berblog. Sumpah tak up to date sungguh T___T. Ada header pun sejak kawen. Sebelum ni header gambar cincin merisik. Ada siapa-siapa ingat? Takde sape nak ingat header kau lah. Still tema kawen. 

Dari yang ini...



























Kepada yang ini...







Cover FB pun dah ada. Dulu takde, tak berkesempatan nak mengedit. Kemain lagi update gambar. Jangan ada yang muntah dah la. Eh, tapi bila jumpa sedara mara, jiran tetangga, diorang masih panggil kitorang pengantin baru. lalalalalalala. blushing! so masih boleh la mengupdate picha tawen tawen kan?kan? hikhik!


oh,oh sedihnya.. Profile picha dengan cover blog sama! Kalau dah suka tu, sanggup apa saja :p


Love,
Nursaila Norman!

11 comments:

oshinz said...

amboi.. kemain. hehehe. comel je dok bersimpuh.

Diyana said...

lives in Bangkok??
muahaha

missGogreen said...

wewit..hanimoon jom :P

Rina Ellisa said...

Waaaaa header baru.., nice saila :)

Nuriesya Nadia said...

Okay kita suke. ^_^

Nursaila Norman said...

siot je Diyana..hahahaha..biar lah feeling2 jap..blwekk :P

cha said...

alala comel je header baru. duduk bersimpuh lagi tau :)

lama tak visit you sorry i busy T_T

Norhazrina Abdul Hamid said...

ayu btul duk bersimpuh..hihi..

NurSalihah Norman said...

chantekk... nak juga header macam tu huhuhuh... :D

Shizan Syafik said...

bangkok tuuu.. haha

Miss Volvo said...

shantek la :)