CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 8, 2013

Veil : Bride 2 Be From Selangor

Assalamualaikum.


Selamat pagi!


Alhamdulillah berjaya jugak siapkan tempahan sorang lagi b2b. Kali ni lain sikit, huhuhu.. b2b tak suka dengan hasil veil yang dia tempah.. Aku kena bukak balik patching asal pastu patch lace baru (lace b2b beli sendiri) dan beaded! Fuhhh.. Agak mencabar jugak sebab dia tak suka dengan hasil lama, so aku kena buat better sedangkan aku pun amatur je.. Huhuhuhu! Untuk veil kali ni b2b nak fully cream color.






























Aku design lain sikit kali ni, aku buat lace dari hujung ke hujung. Sebab geram sangat dengan lace tu, sayang nak letak sikit-sikit (macam kebiasaan aku patch atas kepala sahaja). Nak bagi nampak heavy lace and beaded sikit hikhik! 




























Yang ini full version! Errrm, tak ful sangat pun kan.. Sebab tak nampak hujung veil kiri dan kanan. Huhuhuhu! Takpe, boleh refer picha kat atas yer :) Kualiti picha tak menarik sangat. sobsobsob! Taknak edit, takut warna asal berubah. Harap bride 2 be dari selangor ni suka lah ya.. Amin :)

psst : aku update dekat fb jugak :)




Love,
Nursaila Norman!

13 comments:

Nuriesya Nadia said...

Ehem ehem macam best je kalau kata kita nak jugak. :D

Nursaila Norman said...

NN : ehem,ehemmm..nak jugak kah? hihihihi..nak kawen kah? kehkeh

oshinz said...

mencabar jugakla kalau b2b tak berkenan yang lama, pastu nak design lain. sebab mesti kita nak kena buat yang better kan? hehe. tapi takpe, yang ni cantik dah. mesti b2b tu suka punya.

Rina Ellisa said...

waaaaaaaaaaaaa... cantik nye saila.. :D

Kesuma Angsana said...

cantik & header baru tu pun cantik hehehe

Orcixara said...

waa, cantiknye! :D

Nursaila Norman said...

oshinz : memang..huhu..berdebar2 nak design..takut xmcm yg diharapkan..tempahan awal tu cantik je,cuma patching dgn beads kurang..harap yg ini nmpk cukup heavy lah utk b2b tu :)

rina, KA & Orcixara : terima kasih u oll! :)

NurSalihah Norman said...

aku tau siapa hikhikhikk... anyway keep it up, hasil anda cantik & terbaik :)

Nursaila Norman said...

Nursalihah Norman : tenkiu sis!

LiNda said...

wow..cantiknye veil ni, suke2 :)

A Girl Like You said...

cantik2! lace ♥

a q i l ah said...

Sis fb sis Ape?

cenetos said...

kagumm tgk org jahit veil. sbb diri sendiri x setabah itu. asyek2 saket belakang. niat mmg nak DIY tp...x jadi2. uhuks