CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 26, 2013

They Just Have Nobody To Love Them

Assalamualaikum.

























Walaupun dah attach picture kat sini, tapi tetap nak taip nak ulang.. Tak kira.

"Haters are those who love you unconditionally, they care what you talk, what you write, what you do and always find way to seek attention from you. They talk about you, the gossip about you, they even know your update faster than your mother. They will feel miserable if you just don't update your fb status even for a day. Just forgive them for being that way. They just have nobody to love them"

Thank you Saiful Nang! Thank you.



p/s : kepada yang dah terbaca asal entry ni, xpe lah. malas pulak nak update sini. macam best pulak kan. biar jelah dia je yang rasa best-best. kita tak best pun takpe lah kann.. sobs.



Love,
Nursaila Norman!

5 comments:

Lyaa Suriany said...

dapt rasa api kemarahan ni kakkkk

Norhazrina Abdul Hamid said...

buat xtau je ngn org cmtu. lg kita ckp lg dia akan cri pasal. kan? hehe

Nuriesya Nadia said...

Sabar jelah ye mak jemah. Tak semua orang suka kita. Janji hidup mesti diteruskan. I still heart u deep deep. :D

Zuraidah Butang said...

kire hebat ler tu kalo ade haters...retis2 jek yg ade haters ni..hehe

orked violet @ SYA said...

haters are everywhere =)

Sya pon one of haters jugak. I hate zarina anjoulie. tp xde la tunggu update die kan.. hehehehe

ayah Sya hates azwan ali. smpai tahap kalaw azwan kuar tv, and kite xtuka channel, boleh pecah tv tu. serious..

hehehehe. chill saila. we all love you =)