CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 22, 2013

Pearl Handbouquet : Bride 2 Be Raub

Assalamualaikum.








Barakallah Salfiza, moga kekal ke Jannah :) Bride to Be Putrajaya/Raub. B2B requested warna yang sama macam pearl hb aku. Masa tu macam risau jugak betul ke ni, tapi bila B2B attached kan pic masa email tu, confirmed lah warna macam ni.

Selalunya customer yang tak familiar dengan KL, Taman Titiwangsa lah tempat berjumpa.. Hehe! Mana-mana yang dah biasa tu, okay je mana-mana asalkan senang nak access. 

Tempahan dibuka semula untuk wedding September dan seterusnya. Untuk Ogos baru-baru ni saya minta maaf sangat terpaksa tolak beberapa tempahan due to fully booked. Tak menang tangan nanti hasil tak kemas, saya memanggggg tak suka. Maaf banyak-banyak.. Sampai terkejar-kejar nak menyiapkan baju raya sendiri. Last-last baju raya kedua pending sampai sekarang. Haha!

Seeloknya tempah 3 minggu sebelum majlis yer, kalau takde tempahan, seminggu lebih dari due date boleh jugak tapi itu pun KALAU takde tempahan lain. Kalau ada saya tak janji.

sobs!

Yay, kawennn!






Love,
Nursaila Norman!



4 comments:

ada mokhtar said...

Cantiknya. Seronok jadi org kreatif... :)

cik hani said...

cantek..teringat HB yang saila punye wedding

iwillbeibu soon said...

cantiknyaaaa...alahai kretip sungguh..

Saila dah ok ke..kene dnc tak..take care and we together2 stay strong ok.. =)

Salfiza said...

yay! thanks! :)ramai yang puji hb u! :)