CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 29, 2013

Pearl Handbouquet : Bride 2 Be Sentul/Raub

Assalamualaikum.




Ramai betul b2b guna warna turquoise untuk wedding. Tapi memang warna ni in all the time :)








B2B mintak pearls warna turquoise di bahagian tepi, bahagian tengah-tengah nak pearls warna off white+cream. Masa communicate thru email tu risau sangat, boleh buat ke ni? Sebab belum pernah buat lagi nak asingkan warna macam B2B tu requested. Huhuhu. 

Tapi alhamdulillah, berjaya jugak.

Selamat pengantin baru in advance, barakallah!



UPDATE!!






Love,
Nursaila Norman!



7 comments:

D Yatie said...

kacak la kitak.. pandey eh.. huuuu...

Marou Apple Hijau said...

cantik la....


Entri Baru Update: BFF Ke 200

Salfiza said...

Saila.. Mak Andam saya tanya pasal hb awak buat utk saya hari tu.. katanya harga awak bg sangat murah.. dia tak faham macam mana awak boleh bg harga tu. huhu :)

Ann@zanyra said...

Cantikkkkk!!!zmn kte kawin dl xde hb cmni..sob2

Nursaila Norman said...

Dyg : aok kah? tenkiu2.. hehe (ntah btl ke tdk eja aok tu) haha!

BBL : terima kasih daun keladi

Salfiza : murah ke? ingatkan mahal..haha..kalau berbaloi dgn hasil,syukran jazilan :) ada pic x? kalau ada email la..boleh share dkt sini :))

anne : oloh,olohhhh..xpe..bg chance bdk2 zaman skrg..hihihi

mama ila said...

cantiknye!!...suka tengok =)

dear lisa said...

saila.. cantik HB tu. sgt puas hati. my dad & mom pun ckp sgt murah dan tak sangka manik2 tu pun leh wat bunga tangan. so happy. datang tau kenduri kita weekend ni.