CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 14, 2013

Raya 2013 : Syawal, Kami Berdua!

Assalamualaikum.



Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin bloggers and followers!!





















Alhamdulillah baju raya kami menjadi, hikhik! Sukaaaaaa :) Tak plan pun nak snap-snap mcm post wedding haha! Kebetulan Ayah rajin melayan, merasa la kami Outdoor kali ke-3. Wink! Wink! Pagi raya lepas solat raya, makan-makan, snap-snap baru gerak balik ke Kelantan. Nasib baik jalan tak jam.. Huhuhu.. Drive slow and steady sampai rumah Mak malam lah jugak.

Banyak nak cerita pasal raya nih, tapi satu-satu dulu eh.. Kang huru hara pulak hehehehe.. Nak cerita pasal segala makanan Kelantan yang sempat aku rasa (Mak dengan Ayah Mad rajin giler malayan selera aku hikhik), pasal balik Kedah dengan tiba-tiba (lari dari jam di Kelantan), banyaklah nak cerita. Sabarrr yee..

Seronok raya di Kelantan dengan family mertua, diorang rajin melayan aku memang la seronok haha!




Love,
Nursaila Norman!

6 comments:

Puan Awin said...

salam aidilfitri....maaf zahir batin..

Miss Dilla said...

berseri2 mummy to be ni...slmt hari raya saila! :)

bintang hati said...

selamat ari raye..
sakan bergamboo yer..
jaga baby bebaik.. jgn lasak sgt saila.. hahha

Hijabi Doll said...

selamat hari raya saila!

ayut said...

slmt hari raya maaf zahir dan batin kak :)) jd sgt dh tu...alal2x photoshoot utk mengandung la pulak kan ;p

cha said...

selamat hari raya u. serius muka korang sama haha