CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 23, 2014

Inside Me

Assalamualaikum.


Dulu dia jentik dan jentik.

Lepas tu dia macam main knock knock.

Lepas tuu dia kick lite-lite.

Lepas tuuu dia kick wachaaaa.

Sekarang dia menggeliat kot. 

Kalau nak suruh dia diam, mintak abah dia pegang perut ibu. Diam lah dia kejap.

Hehehe!



Ahad ni check up dengan private. Tak sabarrrrrr nak tengok apa yang dia buat sebenarnya kat dalam tu. Macam ada sesi latihan akrobatik. Orang semuaaaaaa teka girl. Girl kah kamu sebegini kuat hiyarggh!

Rajin jugak mengeras. Pastu macam bulat je perut sebelah kanan. Suami cakap 'bontot dia kotttt'. Kejap ni akak ofis cakap 'macam bontot diaaa jee'. Hey, main bontot ye?!

Okay lah, keja dah siap. Nak sambung buat diary mengandung yang tertunggak tunggak tunggak.





Love,
Nursaila Norman!



11 comments:

Nuriesya Nadia said...

Baby akak bontot tonggek ni. Hahaha. Mesti comel. :P

Fiza Basman said...

Best ya perasan mengandung ni. Hehee

Lyaa Suriany said...

Enjoy the moment sis. Kite rindu plk moment die kick2 ni

Nelly said...

Sama la.. baby nelly dlu pn slalu mengeras sblh kanan.. lepas lahis suka mengiring sebelah kanan.. hehehe...

Yna said...

Wah bestnye..hrp satu hari nanti diberi peluang utk rasa perasaan jd seorang ibu..😊

cik hani said...

wah..bestnya.. hope pasni ada jugak rezeki baby

meza said...

cute!

shu said...

bestnyaaaa! Saila doakn kt pregnant jgk tau :)

Rafael Andre said...

Erk... dia tengah main badminton kot

misz sheyla said...

seronok kan...hehe..walaupun kdg2 terjaga dr tidur sebab die kick

Noor Suraya said...

tingat anak sulung sy,masa dia tgh aktif sgt2 dlm perut smpi sakit perut sy,sy suh abah dia pegang.mesti dia diam.sekarang ni,anak sulung sy sgt2lah manja n rapat ngn abah dia.upps..lupa nak habaq.anak sulung sy girl.