CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 19, 2014

Pearl Hand Bouquet : Bride 2 Be Serdang

Assalamualaikum.


Alhamdulillah, berjaya jugak sebentuk Pearl Hand Bouquet sepanjang aku pregnant ni. Banyak hal yang kebetulan jugak sebenarnya, aku memang nak kurangkan ambil tempahan, pastu aku pulak malas teruk awal-awal pregnant dulu, pastu kebanyakkan yang nak tempah pulak mintak pos. Maaf sangat, aku tak cukup hebat lah kot sebab tu aku tak berani nak pos. Huhu! Salute jugak tengok orang lain pos Pearl Hb. Kos lagi. Memang mahal lah nak pos nih, sebab Pearl Hb berat. COD je ye :)

Malam tadi paksa diri supaya siapkan Hb. Alhamdulillah siap jugak, siap pun sebab konon-konon merajuk dengan Suami. Kalau merajuk mesti lah sorang sana, sorang sini kan. Merajuk baru boleh buat keja. Hahaha! Kalau tak apa kerja pun tak jadi.. Hewhewhew!







Color : Soft Blue (Tiffany Blue) + White + Grey. Actually kaler real dia sangat softtt.. Aku sendiri suka dengan kaler ni sebab sangat soft and sweet. Pandai owner pilih kaler :) 

So far aku masih boleh ambil tempahan lagi, tapi dah nak bulan puasa dan raya kan, tapi mana lah tau kot-kot ada yang nak kawen lepas raya, aku boleh siapkan awal :) Tak mahal pun, bayar deposit dulu langsung tak rasa mahal, hiks!  Bayar balance bila ambil Hb.

Apa-apa boleh wassap 019-2290413 atau email macam kat side kanan yer!

Bakal pengantin, harap awak suka!


UPDATE!!





Love,
Nursaila Norman!



7 comments:

Nelly said...

Cantik Saila. Tp pearl hb ni mmg berat kn.. tiba2 rindu nk crafting semula... bru nk cri semula brng2 krafting yg nth simpn kat mn.. hahaha...

cik hani said...

comel dan nampak soft..suka..suka

Nuriesya Nadia said...

Hikhikhik , comelnya. Nak !

Fiza Rahman said...

Cantiknya. Suka kaler tu ☺

Nurul said...

Cantiknya pearl hb ni... Kaler dia memang menarik... :)

cik kompas said...

cantiknya!!jatuh cinta dengan pearl hand bouquet recently <3 <3 <3

cik kompas said...

cantiknya!!jatuh cinta dengan pearl hand bouquet recently <3 <3 <3