CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 7, 2012

Selamat Berbuka Miaw!

Hai!



Assalamualaikum.










I call her Pendek :) Masa dia kecik sikit dulu, badan dia lebih pendek dari ekor. Nampak ekor panjang gila-gila. Si kecik ini anak dia. Sama kan? Ni masa kami dah settle mengemas selepas berbuka. Dia masuk rumah kami dan macam biasa terus ke dapur dan makannnn. Selamat berbuka! Tapi kamu tak puasa pun kan?kan?kan? Ehehe! Yang pink tu bekas makan Johnny dengan Pekak. Tapi lain-lain kucing pun guna jugak. Takpe lah, sharing is caring kan..


Cuma, jangan jadi macam dia ni.

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Nampak tak perut dia? Tak puasa, tapi berbuka macam puasa sangattttt. Lepas berbuka, tidur lah. Apa lagi. Orang nak lalu pun susah. Suka sangat tidur tengah-tengah jalan. Grrr!

Rajin pulak nak update blog pasal comel-comel ni. Hehehehe!





selamat berpuasa sayangs!




Love,
Nursaila Norman!

8 comments:

anaztasias nora aira said...

nora takut kucing. seyes !! hehe

Liza Razak said...

amboii...macam puasa pulak diorang ni..melebih2 dari manusia..hehe..perangai comel betul!!

Afasz said...

comeynye dia tido :D

LiNda said...

same macam kucing kat umah linda , lepas mkn je tido..:)

ayut said...

kucing ni comel..tu gram jer..haha.aritu blik kg pon ayut men gan kucing2..smua kuning.sbb mmg baka keturunan warna kuning.hahahaha.slmt berbuka puasa ye pendek..tido tu Johny kn?gemuukkk!:D

nur anis said...

kucing saya pun suka tidur kat laluan orang..sabor je lah..

My Life's Journey said...

Amboihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! comelnya miaw ni ..betul2 miaw ni mama mcm berpuasa gak hihi ..suke tgok kucing ..comeiiiiiiiiii!!

selamat berpuasa sayang (^_^)

Lembayung Senja Photography said...

Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/