CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 24, 2012

Johnny dan Girlfriend Bawah Umur

Hai!



Assalamualaikum.



Amek baby cat ni dari rumah kazen aku lepas tu bawak balik rumah sebab nak main2. Baby cat ni gegirl tau. Sungguh gatal Johnny cium-cium gegirl ni. Suka la tu! 




Comelnya diaaaaaa!





Tengok! Betapa menyibuknya Johnny nak dekat-dekat dgn gegirl ni.. Gegirl rilex je. First time dia masuk rumah aku, mesti la dia pelik kan.. Johnny lak macam tak pernah tengok kucing. Huhuhuhu!





Akhirnya.. Dapat jugak Johnny tengok gegirl ni dari jarak dekat. Dah macam gangguan seksual pun ada aku tengok si Johnny ni. Hahaha! Tenung over gila. Tak pernah tengok anak kucing ya Johnny.





Hoh! Dia dah ada tempat strategik untuk merenung gegirl.





"boring la..tengok muka abang jek"






Johnny, johnny.. Kalau nampak cicak lagi la. Rasa macam nak bagi tongkat ke kat dia. Letak kat dagu. Tengok siling berjam-jam pun takpe. Janji boleh tengok kawan karib dia tu. Hikhikhik.


sayangi haiwan!




selamat berpuasa sayangs!



Love,
Nursaila Norman!

13 comments:

BIE said...

oh!! i love cat damn much.. comelnyyaaa... gegirl n johnny~~~

Cik Tqah said...

hahaha..comel je.. mr lebah pon ckp nk bela kucing.. haish..risau kucing berak je..mls nk cuci.. die ckp sbb nnt i blk keje lmbt die nk kwn ngn kucing.. comel jee

Afasz said...

suami isteri ke ? hehehe

NurSalihah Norman said...

patut lah dia murung sakit perut, sebab rindu gegirl dia kot ahakks! :D habis tu,jenny(gF johnny)dia nak letak mana? huhuh heheh :)

Cik Saila said...

Bie : kucing memang comel! :))

Cik Tqah : elok la tu..leh kwn dgn mr lebah..hehehehe

Afasz : bkn..skandal je..hehe!

Cik Saila said...

Salihah : hahaha..jenny dh ada anak kannn..sbb tu dia tgk awek lain..hehe

LiNdaBlogshop said...

hehe..cutenye gelagat kucing2 ni. seronok kan ade kucing, kalo bosan2 tgok gelagat kucing memang best.hihi

Cik Saila said...

Linda : mmg best..paling best bila kita buli dia sampai dia marah..hehehehe

ayut said...

hahaha..comel la gegurl!nmpk keterujaan Johnny kat gmbar ke3..sabar jela..Gegurl kna gangguan seksual seketika.adehhh -_-" kat umah kg ada jgk kucing.tp akak ayut lbh lg la syg ye dr ayut :)

Kesuma Angsana said...

mmg comey kucing tu, but KA takut kat kucing ler... neway salam perkenalan n dah follow u ye 170

nur anis said...

ngorat gigirl ye...huhu

Cik Saila said...

ayut : hahaha..ada satu picha diorg cium2..ni mmg super gangguan seksual..hehe!

KA : tenkiu! nnt saya follow awk k :))

Cik Saila said...

anis : hehehehe..romeo tu.. :D