CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 13, 2012

Poodle Flower

Hai!



Assalamualaikum.



Anggap jelah entry ni adalah entry Pre-Bunga Putih. Boleh ke macam tu? Pasal Bunga Putih tu takde apa pun sebenarnya. Beli siap je. Bukan buat sendiri. Huhuhuhu. Sebenarnya aku nak guna Poodle Flower ni dekat baju nikah, tapi bila fikir-fikir balik, konfem makan masa yang agak lama untuk siapkan PF ni sebelum di letak dekat baju nikah. Dah kalau macam tu bila nak siap baju nikah kan? Huhuhu. Kebetulan masa pergi kedai bunga untuk beli manik, aku terjumpa la Bunga Putih tu. Terus la tak jadi nak buat PF.

Kalau ikutkan aku suka lagi PF sebab ada manik pearl kat tengah-tengah. Tapi takpe lah, nak jimat masa dan tenaga. Sobs!

PF ni aku buat lain sikit, bukan macam tutorial yang aku jumpa dalam google. Sebab aku try macam tutorial dalam google tu, tapi tak jadi. Bengang okay. Lepas tu aku buat je macam aku buat fabric hb tu. Cuma aku panjangkan lebih sikit dari biasa, sebab tu dapat kedekutan lebih sikit. Aku suka pulak yang banyak kedutan ni. Perasan sendiri takpe kan? Lantaklah. Hikhikhik!










So macam mana? Bunga Putih atau Poodle Flower? 
Bunga Putih dah diletak dekat baju nikah dah. Aku tak boleh la pilih PF. Aku bagi korang pilih lah eh..



Bunga Putih

atau

Poodle Flower






thanks korang!



Love,
Nursaila Norman!

8 comments:

Rahmah said...

saila...cik mah suker yg mcm dlm gmbar ni...cntik..btol la..bnyak kedut2 lg cntik....cntik sgt!!!

Zila Zainal said...

Hi Saila! Followed! :D

SarahSyafiq said...

saila, sarah suka poodle flower.cantik la.

BIE said...

PF cantik dan mengikut trend terkini. ceewah! hehe :)

Nisa Dawi said...

Saila, Nisa here, salam kenal..hehe

bunga putih pun lawa...
poodle flower pun lawa...

erm..tapi Nisa vote for bunga putih...=)

LiNda said...

hai saila, dua2 pun cntik. Tapi lagi2 cantik bunga putih. nampak menyerlah..:)

Cik Tqah said...

poodle comell

FY said...

Hi Saila..comelnya bunga...